Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Shockblade Zed czy Blade Queen Lissandra

xXAversusXx

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki skin ładniejszy

• Blade Queen Lissandra
      4
    • Shockblade Zed
      12
  2. 2. Jaki champ silniejszy

• Zed
      12
    • Lissandra
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Oba champy są silne , ale wszystko zależy od mechaniki, nie potrafisz nimi grać to beda useless . Tak jak z Katariną niby taka prosta a nikt prawie mechaniki nie ogarnia hihi .  ^_^  B)

Opublikowano

Zed podobno jest kontrą na wszystkich midlanerów aktualnie, tak słyszałem. Coś w tym jest, jedna z silniejszych postaci, 50% ban rate'u mówi za siebie.

Nowicjusz
Opublikowano

Zed podobno jest kontrą na wszystkich midlanerów aktualnie, tak słyszałem. Coś w tym jest, jedna z silniejszych postaci, 50% ban rate'u mówi za siebie.

Ale gunwo robi w late .  B)

Opublikowano

Powiem tak jeżeli zeda nie ogarniesz z jego mechaniką nie ma co nawet zaczynać.

Lissandra strasznie mocna aktualnie może zainicjować sama tf przez swojego ulta który działa jak zhyona.

Opublikowano

Zed i Lissandra :P Dwa bardzo silne champy, lecz ja wybrałbym Zed'a. Zapytasz pewnie "Dlaczego?", ponieważ jeżeli jesteś graczem który ogarnia bardzo dobrze mechanikę, każdej postaci, to Zed'em jesteś w stanie wyjść nawet z "Brązu" do "Platyny"! A skiny to już twój wybór ogólnie to polecam Shockblade Zed'a!

Opublikowano

Nie rozumiem tego, że każdy poleca Zeda, a on ma bardzo niski winrate bo 47.70% a np taka Lissandra ma już 50%.

Bo dzieci z bronzu go biorą, bo się łatwo lasthituje i myślą, że wygrają.

Ultować to chyba tylko ultują i w ogóle nie znają jego mechaniki

Zobacz na high elo jak działa Zed ;)

Polecam Zeda, bo jest silny a w late jak umiesz grać to ograsz nawet typka, który ma QSS. Poważne problemy może mieć np z Lissandrą, która ma zhonyię ulta i qssa.

Skin do Zeda imo jeden z lepszych w tej grze :)

Opublikowano

Bo dzieci z bronzu go biorą, bo się łatwo lasthituje i myślą, że wygrają.

Ultować to chyba tylko ultują i w ogóle nie znają jego mechaniki

Zobacz na high elo jak działa Zed ;)

Polecam Zeda, bo jest silny a w late jak umiesz grać to ograsz nawet typka, który ma QSS. Poważne problemy może mieć np z Lissandrą, która ma zhonyię ulta i qssa.

Skin do Zeda imo jeden z lepszych w tej grze :)

Nawet nie wiadomo w jakiej dywizji jest autor tematu. Zed fakt mocny i to bardzo ale nie na niskie dywizje. 

Powiedz sam że liss sama zainicjuje lepszego tf którego można łatwo wygrać. Niż Zed który wszkoczy na adc z R użyje Q&E + np.Botr. Przez co obije w małym stopniu adc.(Bo większość nie czyta jak działa ult :D)  I zawsze może dostać od enemy jednego zwykłego stuna i jest odcięty i co mu zostaje to powrót do cienia z R.

Opublikowano

Nawet nie wiadomo w jakiej dywizji jest autor tematu. Zed fakt mocny i to bardzo ale nie na niskie dywizje. 

Powiedz sam że liss sama zainicjuje lepszego tf którego można łatwo wygrać. Niż Zed który wszkoczy na adc z R użyje Q&E + np.Botr. Przez co obije w małym stopniu adc.(Bo większość nie czyta jak działa ult :D)  I zawsze może dostać od enemy jednego zwykłego stuna i jest odcięty i co mu zostaje to powrót do cienia z R.

Jestem w goldzie V, dawno nie grałem i chce zacząc od nowa na midzie. Podobaja mi sie i Zed i Lissandra ale chciałbym narazie wybrać 1 postać a potem pokupować te tańsze.

A tak BTW Fizz czy Ahri?

Opublikowano

Oczywiście że lissandra mocniejsza zedem żeby dobrze klikać trzeba naprawdę ogarniać mechanikę a i tak średnio da radę carryowac lissandra ma dobry poke, mase CC więc postać na pewno 10x lepsza od zeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...