Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknęły mi skiny

Adam19999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem ?  Grałem dzisiaj rano w cs'a miałem skiny wszystko ok . Jakieś 10 minut temu wchodzę w gre i nie mam żadnych skinów . W ekwipunku Steam tez . To możliwe ze zostałem okradziony ? 

Opublikowano

Pierwsze i podstawowe pytanie:

Sciągałeś jakieś cheaty do CS:GO z naszego forum lub jakiegokolwiek ?

Ostatnio są takie przypadki, że ludzi w dziwny sposób okradają ludzi poprzez cheaty.

Opublikowano

Słyszałem że nie wykrywalne keyloggery wysyłają przez steam na przykład "hey my friend whant to trade with you can you invite him?" i podają jakiś fałszywy link do niby steama gdzie odpala się pusta strona z keyloggerem i po skinach ;D

Opublikowano

Słyszałem że nie wykrywalne keyloggery wysyłają przez steam na przykład "hey my friend whant to trade with you can you invite him?" i podają jakiś fałszywy link do niby steama gdzie odpala się pusta strona z keyloggerem i po skinach ;D

tak jest..

albo tez bardzo czesto na livach pashy typo daje donejta o nicku bitl.y/motar2kTratatata..Typy podszywaja ie pod motar2k i dodaja do nicku np. skin

wtedy jak wbijesz w takiego linka to automatycznie pobiera ci plik w .rar i z ciekawosci bedziesz chcial go otworzyc a tu buch keylogger

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...