Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria - warto zaczynać?

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytania skierowane bardziej do osób które aktualnie grają na serwerze. Dużo ludzi teraz gra ? Client mi się ściąga po 90kb/s nie wiem z jakiego powodu więc trochę potrwa aż wejdę zobaczyć. YouTuberzy chyba już tam nie nagrywają, a licznik ze strony usunięty, bo kiedyś był więc raczej ilość graczy spadła. Szukam serwera na zimę i ciągnie mnie na Invorie ze względu eventy, bo na święta bożego narodzenia pewnie będzie jakiś dobry (nie mam na myśli zarobku tylko klimat) jak rok temu był. Nie grałem tam zbyt długo, bo wbiłem tylko 95lv więc drugą sprawą jest buff. Jeżeli będę grał klasą inną niż smok to robić sobie buffa ? Przyda się na na mapki czy dungeony na wyższy lv ?

Opublikowano

Kiedyś to był jeden z lepszych serwerów na których grałem, ale niestety z czasem wszystko się skończyło. A ilość graczy sama mówi za siebie. Osobiście, nie polecam Ci tu gry i jeżeli chcesz koniecznie pograć na serwerze array to poczekaj na invorię s2 która za niedługo startuje. 

xD 

Opublikowano

STARTUJE INVORIA S2 WIĘC WIĘKSZOŚĆ MAŁYCH LEVELI WBIJE NA NIĄ Z TEGO S1 WIĘC MOIM ZDANIEM NIE OPŁACA SIĘ WZNAWIAĆ TAM GRY . POCZEKAJ NA s2 :)

Opublikowano

Dziwi mnie podsumowanie "kiedyś Invoria był dobrym serwerem, grało tam 1 k ludzi". Wiec skoro teraz na Invoria gra 500 osób to już nie jest dobry serwer? Owszem, odeszło sporo "starych wyjadaczy" ale graczy nadal wystarczająco dużo żeby zacząć tam grę od nowa, poza tym ciągle dochodzą nowi. Każdy serwer miewa swoje lepsze lub gorsze czasy, większość serwerów pada po kilku miesiącach a nawet tygodniach. Invoria jest serwerem stabilnym, stoi już ponad rok. Myślę że warto zacząć grę, tym bardziej że podobno masz tu postać :) Każdy ma swoja opinie ale najlepiej gdy sam sprawdzisz i ocenisz :)

Opublikowano

S1 się zepsuł przez to że nawalili tle nowości, pamiętam jak grałam tam i duży lvl prawie ale po nowościach co dodali odechciało mi sie grać. zobaczę co będzie z s2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...