Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwera - lepsze SroR czy Isro?

xpinekkryyx

SroR czy Isro a moze priv?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. SilkroadR czy Isro a moze priv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na priva moim zdaniem, chyba ze wolisz cos hard no to isro i sroR =) ISro to juz przeszlosc, na privach za to masz caly czas dobry fun, tylko trzeba dobrego priva znalezc ;) Isro to tylko bot 24/7 i zero fun

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Szkoda tylko, że na sroR są lagi (opóźnienia 2 ~ 6 sek od kliknięcia do akcji ).

Chciałem wrócić na isro/sroR ale cóż... Podobno przez to, że przenieśli serwery do Korei (oszczędności...).

Więc pozostaje priv z uwagi na to, że na csro nikt już nie gra (podobnie jak na ksro).

@Edit

A łączenie serwerów to przez to, że spada ilość graczy (przez właśnie lagi) i stara się joymax ratować sytuacje...

Opublikowano

narzekasz .. ja gram i nie mam lagów , naprawde 0 ..  

Gm łączy serwery bo widzi że  coraz mniej osób gra w silka ... komu by się chciało grać np na serwerze Lyra  gdzie gra 1,2 k  ludu

Opublikowano

Na ISRO czy tam RSRO można pograć z tym że na pewno będzie w to trzeba włożyć kaskę jeżeli chcesz jakiś satysfakcjonujący lvl osiągnąć.
Na prywatnych serwerach możesz się pobawić albo sobie przetestować bulidy nie wiem jak z żywotem teraz serwerów prywatnych ale polecam Ci prywatne serwery
więcej tutaj : 

http://www.mpcforum.pl/forum/49-prywatne-serwery-silkroad/
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to silkroad R jest jak narazie najlepszym wyjsciem z globali. Stabilny , tylko jak ktos wyzej pisal trzeba troche kaski sypnac zeby cos osiagnac na poczatku . 

Jesli chodzi o prywaty to Skalidor jest dosc dobrym serverem . Sa tez stabilne prywaty ktore stoja juz ponad 1-3 lata , poszukaj w google jesli wolisz prywatne. 

Ja polecam jednak Silkroad R jako najlepsze rozwiazanie. 

Opublikowano

Wie ktoś jak można "naprawić" te opóźnienia na sroR? Czasami jest to 1sek, czasami 4, ale nie ukrywam, że to trochę przeszkadza...

sensei_logo.png

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc opóźnienia? Że wykonaną akcje w grze wykonujesz po tych 1 czy tam 4 sekundach? To są tak zwane lagi może to by nawet wina twojego neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...