Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ogarniętej Ekipy , do administracji na server.

ati81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , poszukuje Ludzi do Administracji na moim serwie . Chodzi mi o doświadczonych , umiejacych spółpracować , aktywnych , potrafiących wnieść coś nowego do gry.

Chodzi mi o Administrację która nie siada na laurach gdy tylko dostanie Rangę . [ Taką już mam ] Dla mnie liczy się zaangażowanie .

Osoby jakie będą brane pod uwagę -

min 16 lat

doswiadczenie z prowadzenia servera serwerów

komunikatywne [ skype odpada ] ts3 serverowe

dobrze znajace komendy WG WE

mające ciekawe pomysły na zagospodarowanie czasu Graczy [eventy itp]

Server jaki prowadzę jest to SkyBlock  obecnie 40 slot , jesli sie to rozkreci i bedzie widać że warto inwestować czas i kase wykupie kolejną maszyne [ wecej ram - lepszy proc ]

Chętnych zapraszam do zgłaszania sie i ustalenia terminu na rozmowe na TS3.

Pozdrawiam.

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Osobiście chętnie zagrał bym i byłbym administratorem na tym serwerze. Jest tylko jeden problem, kilka dni temu na moje słuchawki spadła mi kierownica do grania i nie mógłbym rozmawiać na TS3. Za jakieś dwa tygodnie powinien mi przyjść nowy mikrofon ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...