Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe moby w jungli i ciemne krzaki?! wtf

Khalistaler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, ostatnio zainstalowałem sobie system Windows 8 Enterprise Evaluation (wersja próbna na 90 dni) i kiedy pobrałem lola i wszedłem do gry w jungli pojawiły się nowe moby i krzaki stały się strasznie ciemne, o co chodzi? Czy to wina tego systemu czy inni też tak mają ?

Opublikowano

Pobierałem z oficjalnej strony lola, nie jest w żaden sposób zmodyfikowany :| W dodatku nie pobierałem żadnej moda do nowej mapy na SR. Jedynie te krzaki i moby w jungli są inne...

Opublikowano

Zrób screen shota klikając na przycisk klawiatury "PrtScrn Sys Rq" Potem wklej do paint`a i zapisz, poczym wklej na jakiś hosting zdjęć, podaj link do tematu. Bo sam jestem ciekaw tego fonemenu :)

Opublikowano
wina chujowego systemu windows

Ej trochę kultury, to nie jego wina. Sprawdziłem u siebie i nie ma żadnej aktalizacji czy też nowych mobów w jungli, to może być wina karty graficznej. Pobierz lub sprawdz jakie masz sterowniki jak stare to pobierz najnowsze.

Opublikowano

Ej trochę kultury, to nie jego wina. Sprawdziłem u siebie i nie ma żadnej aktalizacji czy też nowych mobów w jungli, to może być wina karty graficznej. Pobierz lub sprawdz jakie masz sterowniki jak stare to pobierz najnowsze.

Ok pomogło, dziękuje :). Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...