Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL - Błąd logowania/Nie można połączyć się z serwerem

ŻyjAndrzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, hej, czołem. Problem mnie męczy od dłuższego czasu, że kompletnie nie mogę się zalogować na LoL'a. Prosze się nie sugerować, że reinstalacja pomoże, ponieważ tutaj chodzi tylko z połączeniem. Normalnie mogę sie zalogować z innego komputera na grę, ale z swojego już nie. Posiadam windows XP. Próbowałam już odchaczyć z internetu explorera praca w offline czy coś takiego oraz weszłam w opcje internetowe -->Zaawansowane i dałam przywróć domyślnie, a nadal nic...

Jeżeli bedziecie potrzebowali screeny chętnie dam D:

Opublikowano

Coś screen nie działa.

@UP 

1) Upewnij się, że Twój zegar na komputerze jest poprawnie zsynchronizowany:  V

https://support.leagueoflegends.com/entries/21130606-Synchronizowanie-zegara-Windows

2) Sprawdź czy Twoje ustawienia Internet Explorera są poprawnie skonfigurowane: V

https://support.leagueoflegends.com/entries/21150283-Rozwiązywanie-problemów-z-ustawieniami-Windows

3) Wyłącz certyfikaty w IE: Opcje > zaawansowane > Przywróć ustawienia zaawansowane. Dodatkowo: Opcje > Zaawansowane > Odznacz „Sprawdzaj autentyczność certyfikatów”, Jak to zrobić prosze o napisanie np. START -->>Panel STerowania itd.

Jeżeli masz nowszą wersję IE, być może będziesz musiał odznaczyć te opcje:

„Sprawdzaj rewokację certyfikatów”,
„Sprawdzaj rewokację certyfikatów wydawcy”,
„Ostrzeż przed błędnym adresem certyfikatu”,

4) Wyłącz transfer Peer to peer z menu opcji w patcherze (ikona kół zębatych w prawym górnym rogu),Wyłączyłam

5) Odinstaluj program Pando Media Booster,Nie mam tego

6) Upewnij się czy Internet Explorer nie działa w trybie offline (może to sprawdzić w menu Plik w IE).Odchaczyłam

te ,,V" oznacza, że wszystko dobrze jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...