Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobry mider na #leaguesharp

xXAversusXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie Xerath, Syndra lub Kata. Całkiem niezłe skrypty do nich = zawsze wygrana linia, w dodatku tymi postaciami łatwiej wykerować niż np. takim Zedem.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Katarina (na low elo), bo ludzie zamiast przerywać jej ulta to uciekają. Resety powodują, iż w/w champion jest idealny do profesjonalnego orania w teamfightach, po prostu trzeba wyczuć moment, gdy wejść do walki. Polecam granie Katą duo z jakimś Malphite lub Wukongiem, gdyż wtedy najpierw te championy wbijają, używają CC na wrogich bohaterach, po czym Kata wbija i zjada wszystko i wszystkich.

Wyżej polecam Syndrę. Syndra jest bardzo dobrą postacią - posiada stuna oraz odrzut, dzięki czemu może przerywać channelowane spelle i kontrować wiele wrogich midlanerów. Posiada dobry poke z Q, którego zasięg też jest niczego sobie. R zadaje monstrualny damage i w mid-late game użycie DFG -> Q -> R na wrogim carry powoduje jego natychmiastową śmierć.

Xerath też jest dość dobrą postacią ze względu na jego nieskończony poke (odzyskiwanie many z pasywki) oraz absurdalny zasięg. Posiada stuna i slowa oraz ulti z zasięgiem ~1/3 mapy.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...