Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie o hacki itp

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

jestem chyba 1 raz w tym dziale i z ciekawości  pare pytan mam

1. co to L# ?

2. te skrypty jak one działają ? jak pomagają w grze ? bo wdzialem pare tematow ze mozna na nich wbic lige (wtf :D ?)

3.czy dużo ludzi to uzywa ? wykrywalne ? lecą bany ?

4.jak leci ban to tylko na konto czy ip ? z brakiem możliwości tworzenia lub grania na innym koncie

ps: nie wiedziałem ze tyle hackow do lola mimio ze dlugo gram juz. zawsze myślałem ze lol jest wyjątkową grą bez hackow a tu jednak sie myliłem

jedyne o czym wiedziałem to Bol (przez pewnego youtubera pewnie wiecie kogo mam na myśli) i dalej nie wiem jak co działa xD

za odpowiedzi like :)

Opublikowano

1. co to L# ?

2. te skrypty jak one działają ? jak pomagają w grze ? bo wdzialem pare tematow ze mozna na nich wbic lige (wtf :D ?)

3.czy dużo ludzi to uzywa ? wykrywalne ? lecą bany ?

4.jak leci ban to tylko na konto czy ip ? z brakiem możliwości tworzenia lub grania na innym koncie

1. Wspomagacz - konkurent Bol'a

2. Wykonują za Ciebie kombo, unikają skillshotów, lasthiutją, orbwalkują. 

3. No nie wiem czy tak dużo, nigdy się nie trafiłem na kogoś z wspomagaczami w meczu. Bany lecą tylko za exploity, bo tylko one są wykrywalne.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

1. L# to skrypty, które wykonują za Ciebie combo, unikają skillshotów itp. sam się dobrze w tym nie orientuję bo nie używam.
2. Tak jak już wyżej napisałem - klikasz spację i twoja postać wykonuje sama combo(np. Ryze rzuca wszystkie skille na raz w szybkim tempie), są też skrypty które unikają skillshotów. 
3. Niby dużo ale ja tylko raz spotkałem w życiu. Wykrywalne nie jest ale jak ktoś zauważy u Ciebie i Cię zareportuje to dostaniesz perma bana. 
4. Tylko na jedno na którym używałeś skryptów.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

1. co to exploity ?

2. kolega wyzej wspomniał o "orbwalkują" nie wiem jak odmienic wiec co to jest :P

w sumie dla testu moge zrobic nowe konto i tam hackowac. ale jakoś nie mam pewności

czy nic mi nie zagraża na głownym koncie keyloggery itp :P

tez raczej nie spotkałem osoby ktora precyzyjnie wywalila mi combo skilli w krótkim czasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...