Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Opiekunka oriata"

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tego (głupiego) questa i moje pytanie brzmi, na jakim levelu da radę to zrobić? Mam 58lv i albo mobki mi zbiją tą pieczęć, albo mnie zjedzie ten smok. Te zadanie jest wykonalne wgl? ;_;

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wykonalne, stoisz tam w tym miejscu gdzie gadasz z tą babką i sie nie ruszasz. Gdy podbiegnie jakis mob albo go zabijasz albo agrujesz na Siebie, nie musisz zabić smoka tylko przez ten czas nie dać zginąć pieczęci.

Tu masz filmik 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Już masz 58lv? Gz! :D

Ta misja oczywiście jest wykonalna. Jak widać na filmiku wyżej, moby nie biją tak strasznie dużo, więc musisz tylko zbierać na siebie aggro, a potem sprawnie ich zabijać.

A co do ostatniego bossa, jego również nie trzeba zabijać. Kup sobie (o ile nie masz), scrolle na bieg i trzymając na sobie aggro, uciekaj od smoka, aż skończy się czas. :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Hehe dzięki @LittleBlack :D

A więc tak to się robi, a ja tego smoka próbowałam zabić jak mi się udało do niego dotrwać :c

Gladem łatwo byłoby trzymać wszystkich, tak samo jak bić, bo ma większy atak i deffa więcej od mojego kantora ;/ Ja je bije 3x dłużej a one mnie biją 2x mocniej więc muszę chyba ogarnąć jakieś kamyczki pod unik i dopiero się starać. Bo seta strasznie złego nie mam, klate i łapki mam z bossów z jakiejś tam instancji na "B" tam gdzie też jest instancja z zadrą (za grzyba nie przypomnę sobie nazwy xD) a resztę za mithrilowe monetki.

//Udało się zrobić to zadanie :s choć do najłatwiejszych nie należało ;s

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...