Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też was to denerwuje?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też was to denerwuje, że do serii idzie wam nawet nawet a jak jest seria to klapa? gram na moim pierwszym koncie na eune braz v 100lp to juz 3-4 serwia w przeciagu 3-4 dni i nie moge jej zakonczyc sukcesem ... to jest wkur. ze akurat jak mam serie to sie debile trafiaja

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Też tak miałem trafiają się idioci oraz afk ale co zrobisz ? Jak Ci zależy na wyjśću to graj a nie zakładaj tematy

Opublikowano

Powiem tyle,musisz nauczyć się liczyć na siebie.W moim przypadku nie dawno jeszcze byłem w s5,w 2 dni wbiłem s2,jak?Grałem tylko na midzie i jungli,oddawałem wszystkie kille,dawałem buffy,gankowałem co pare minut i tak dalej,mniej flamu,100% siebie i jazda,kwestia jest też tego,jak dobrze grasz.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

@Qualiity ma rację.

często pickowalem supporta z pomyślunkiem '' a... nie chce mi sie starać,to tam possuportuję i easy win''

oczywiśćie to było bardzo głupie ( nie mówie że support to coś łatwego and nie potrzebnego )

support jest bardzo potrzebny.

Ale gdy zacząłem pickować linie które mogą coś zmienić (np: godyr,lee,xin ) na jungle (trista,vayne) adc    itd..

to mój win ratio się zwiększył,nie odrazu lecz ze skutkiem :)

Wystarczy że odnajdziesz się na jakiejś linii i jazda!

A jak do tego mainujesz postać która nie jest banowana a nią ownisz to niech będzie pochwalony.

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

@Qualiity ma rację.

często pickowalem supporta z pomyślunkiem '' a... nie chce mi sie starać,to tam possuportuję i easy win''

oczywiśćie to było bardzo głupie ( nie mówie że support to coś łatwego and nie potrzebnego )

support jest bardzo potrzebny.

Ale gdy zacząłem pickować linie które mogą coś zmienić (np: godyr,lee,xin ) na jungle (trista,vayne) adc    itd..

to mój win ratio się zwiększył,nie odrazu lecz ze skutkiem :)

Wystarczy że odnajdziesz się na jakiejś linii i jazda!

A jak do tego mainujesz postać która nie jest banowana a nią ownisz to niech będzie pochwalony.

Dzięki za poparcie. ;) W moim przypadku grałem ciągle Syndrą na linii i z s4 do s1 wszedłem w 3 dni,potem niestety spadłem do s2 ze względu na moje głupstwo,byłem zbyt pewny zwycięstwa przez co przegrałem.Potem tylko main ahri i godyra w jungli,dużo ganków,community i oddawanie killów adc (w przypadku gdy nie radził sobie na bocie) i z łatwością wszedłem do G5.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Teraz jakbym widział siebie :D Ja osobiście w miarę szybko wyszedłem z silvera gralem na wszystkich liniach i na wszystkich wygrywałem tylko że niektórzy nie mają mózgu i przegrywali grę czasami throw a czasami po prostu pech do teamu.

Opublikowano

Mnie zawsze denerwuje jak mam 50/0 zedem rozpierdalam wszystko na combo jestem nieśmiertelny a cebule i tak gre przegrają, przecież ja w challangerze 1k lp powinienem być. -,-

­azYIWDl.png

Opublikowano

@topic.

Sam jeszcze niedawno nie mogłem wyjść z brązu, przegrywałem all rankedy itp.

Przestalem, pisac na chacie, zaczelem nieinteresowac, sie czyjas gra, a gralem samemu jak najlepiej.

WDG. Musisz znalesc 3-5 postaci dla siebie, ktorymi potrafisz grac. Nie potrzeba chodzic ciagle na mida/jungle by wygrywac, ADC/TOP moze tak samo wycarrowac gre.

Przestan uzywac czatu, nie proboj obrazac kogos gdy zacznie feedowac/nie umie grac, jezeli jestes w stanie to daj pare rad. 

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...