Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit Siona.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typo napisał, że mam hacki, bo normalny sion nie robi 180-tek kiedy mu się podoba. Potem wykonywałem w miarę normalne ruchy, bo bałem się, ze nagra i do riotu. Mogę się odwoływać 9000 DPI w myszce czy raczej nic to nie da i banik poleci? :v

Opublikowano

mogłeś napisać ''wtf that lag'' lub coś takiego :D

raczej ban będzie jeśli to nagrał i wyśle do riotu, a wystarczy że ma lolrecodreda ale go ma raczej niewiele osób 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jeżeli typek jest gówno wartym szarym graczem bez znajomości i fejmu na reddicie to nie dostaniesz bana pozdro.

Typek wyśle film do Riotu i co? Myślisz, że im chce się sprawdzać? Maszyna odpisuje i tyle z tego zgłoszenia..

To samo ostatnio G00D (bogacz2g na forumku) był na głownej reddita i gołym okiem było widać skrypty a bana dotąd nie dostał (zmienił nick).

Osobiście sam cisnę Sionem bo to niezły troll skrypcik ale na smurfie bo co mam ryzykować mainem, że trafie na jakiegoś cwaniaka ze znajomościami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...