Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, natrafiłem na ten tutorial i chciałbym się z Wami podzielić. 

https://www.youtube.com/watch?v=qXTe925I4Xw

Call of Duty Online to gra (free to play) wydana w Chinach przez Activison Shanghai i Raven Software. Właśnie ją pobieram i powiem szczerze, że oglądając gameplays jestem naprawdę mile zaskoczony. Jest to mix serii Call of Duty (z tego co odnotowałem, to wyszczególnić mogę mw1, waw, mw2, bo i bo2). Poniżej podrzucę Wam parę filmików.  Każda rozgrywka jest hostowana przez zewnętrzny serwer (nawet pojedyncze gry w trybie zombie). 

Nowość w trybie multiplayer, "Cyborg Zombies Rescue".

Tryb zombie (co-op). 

Standardowa rozgrywka tryb multiplayer.

Lista Broni:

Assault Rifles                        Light Machine Guns                                     Sniper Rifles

M4A1                                                     SA80-LSW                                                                            CheyTac M200

M4A1 Tech                                           MAG43                                                                                  Walther2000

MK17-CQC                                           RPD                                                                                        M21 EBR

AK-47                                                     Steyr AUG-H                                                                         AS50

FAMAS                                                  M260B

FA7.62-L

BPR2000

M16A4

Tavor-21

MK14

Type 95

Remington A.C.R.

AK117

Shotguns                               Handguns                                                      Machine Pistols

Franchi-12                                            Beretta M9                                                                            Beretta M93R

Benelli M1014                                      USPT.45                                                                                Steyr TMP

Winchester M1887                              Desert Eagle                                                                        PDW2000

Ranger                                                   .44 Magnum                                                                         Glock18

Striker

Atchisson AA-12

Launchers                              Specials

RPG                                                        Riot Shield           

Stinger                                                   Crossbow

M79 "Thumper"                                    Minigun

Javelin  

SMRS

6540214156372971280075.png

1701614156321251280075.png

Opublikowano

Są na poziomie black ops'a. Przeszukam jeszcze ich stronę i jak uda mi się przetłumaczyć to wstawię.

Poniżej zamieściłem minimalne wymagania odnośne startu Black Ops'a 1.

Procesor: Core 2 Duo E6600 / Phenom X3 8750 lub lepszy

Pamięć operacyjna: 2 GB
Karta grafiki: 256 MB, DirectX 9.0c i Shader 3.0 (GeForce 8600GT / Radeon X1950Pro lub lepsze)
System operacyjny: XP / Vista / 7
Opublikowano

Taka podobna do MW2 :D
Duże są pingi graczy z PL ? 

Orientuje sie ktos ?

bo na niektórych filmikach wygląda a na niektórych to porażka jakas .

Opublikowano

Grę ściągniesz w 2h, a waży 5,6 GB. 

Haha niezłe żarty xD

Przy moim internecie 2 dni. Lecz w szkole 10 minut B) 

Ale i tak chyba nie zainstaluje, ten chiński mnie odrzuca :P

3t6EGVz.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...