Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Z Biologiem

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Znany ^ ^

1.Musimy miec np : zab orka .

2. Gdy mamy zab Klikamy na biologa , pisze nam ze przynieslismy mu zab ( czy cos w tym stylu )

3.Podczas gdy wlacza sie okieno , gdzie pisze czy przyjmie czy nie , klikamy na niego bardzo szybko zeby otworzylo sie 2 okno.

4.W 2 okienku klikamy ,ze mamy do oddania zab, pisze on , zas czy przyjmie ,wlacza sie wtedy okienko (to w oddali, wiem że trochę ciemno, ale cóż poradzić?) to ze

zamkniete wciskamy OK i tyle .

(2 sprawdzenia na jeden zab ).

Nie wiem czy da sie otworzyc wiecej okien , moze raczej sie da ale trzeba miec szybko reke ^^

Prosze o ---

PS: Bug dziala najlepiej gdy sa lagi bo wtedy powoli wszystko sie wyswietla i mozna spokkojnie kliknac jeszcze raz na biologa zanim otworzy sie next okno,

Przynajmniej mi dziala ^^ Wiec najlepiej zeby ktos sprawdzil jeszcze to ^^

kiedys byl bug z handlem ale to nie to ^^

Jesli dziala zdejmijcie mi 10% xddd

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Weteran
Opublikowano

Daje za 1 -wszym razem moze nie przyjac a za 2 moze przyjac ?..

zreszta jak nic nie daje to daj -- ^ ^

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Opublikowano

ale on nie daje tego samego zeba 2 razy tylko otwiera 2 okna zapytania pod rzad czyli oddajesz 2 zeby jak 1 nie wejdzie to go nie mamy i 2 koienko zabierze nam 2 zab a nie 1 zab przy 2 zapytaniach

Opublikowano

Jak wiecie chyba , mozna na dzien oddac jeden ząb , a ten bug polega na tym ze w jeden dzien mozecie oddac dwa zęby , oczywiscie jezeli to dziala . Ja nie sprawdze bo dzis juz oddawalem .

Opublikowano

1Lagujesz metka naciskasz na biologa szybko

2 potem wyłączasz te programy co robią lagi i otwiera ci się więcej okienek niż jedno

3 naciskasz po kolei na ząb orka.. Tak to zrozumiałem

Jeszcze nie próbowałem napisze czy działa

Weteran
Opublikowano

Nie.

Masz zab orka dajesz mu i gdy wlacza sie juz ostanie okienko (czy przyjal czy nie )

szybko klikamy jeszcze raz na biologa zanim wyskoczy okno.

mpccopy.jpg

Opublikowano

Dla mnie jest to jasne bug ale nie wiem czy chodzi to nawet chodzi z np. ks klątw jak to rozumiem ?

Nie Umiesz Zrobić Spolszczenia ?? Napisz Pomogę Ci !

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

Zapewne tak. Nie wiem czy wicie ale jak wam przyjmie tego pierwszego zęba a w eq będziecie mięli 2 to znikną wam 2 i w drugim oknie nic już nie zrobicie. Chyba, że jak się ma 1 zęba to można sprawić, że pójdzie jako 2 ( w dwóch oknach) xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Weteran
Opublikowano

@up

dobrze ze wyjasniles ^ ^

mpccopy.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najwyraźniej to naprawili, swojego czasu było tak, ze zabierał wszystkie i brał jako jeden.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...