Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kalista czy coś innego?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbierać IP na Kalistę, czy proponujecie coś innego? Bo Kalista w sumie jedyny plus jaki ma, to jak użyje ulty to sojusznik może dash zrobić i knockup. Zwłaszcza podwójny knockup z Malphem.

Opublikowano

Polecam Ci pozbierać na Kalistę bo grałem na PBE i jestem zadowolony. Raczej nawet bez duo będzie grywalna na soloQ bo jedyne co trzeba z tym ultem zrobić to kliknąć np. na naszego suppa i on wybiera kierunek w który ma polecieć a nie my. Dodatkowo będziemy mogli rzucać tylko sojusznikiem z którym się przywiążemy(dostajemy na początku gry item który używamy na naszym sojuszniku, najczęściej supporcie) jednakże będzie słabiutko jak nasz supp pójdzie afk xD
Tak czy inaczej Kalista bardzo dobry, mobilny ADC się zapowiada z mocnym DMG. Jak ogarniemy jej pasywke to będziemy nie do złapania w Teamfightach. Zbieraj na nią. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja jestem przeciwko. Kalista naprawdę wymaga dobrej komunikacji z supportem. Styl gry też będzie nieco trudniejszy, bo nie będzie zwykłego orbwalkingu, tylko aa -> dash.

Osobiście proponuję jakiegoś innego ADC.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja jestem przeciwko. Kalista naprawdę wymaga dobrej komunikacji z supportem. Styl gry też będzie nieco trudniejszy, bo nie będzie zwykłego orbwalkingu, tylko aa -> dash.

Osobiście proponuję jakiegoś innego ADC.

Orb Walking Kalistą będzie jeszcze łatwiejszy ;)

tutaj tip do orb walkingu Kalisty: 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Orb Walking Kalistą będzie jeszcze łatwiejszy ;)

tutaj tip do orb walkingu Kalisty: 

Mógł byś mi wyjaśnić jak działa/jak używać tej pasywki?bo niezbyt ją ogarniam?

Opublikowano

Kalista to jeszcze znak zapytania. Po zapowiedziach wydaje sie mega ciężka i też mega przeciętna. Jej ult będzie przeszkadzał w niektórych grach, dzięki graczom, którzy lubią trollować... Będzie pewnie różnić się od pozostałych adc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...