Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Wspolwlascicielem/Przelozonym]♥Michalek♥

MichalekOficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O MNIE:

Siemanko , nazywam sie Michal mam 17 lat szukam TeamSpeaka z Licencja AAL na , ktorym moglbym zostac wspolwlascicielem/Querym . Moge zaoferowac duze doswiadczenie w prowadzeniu serwerow . Posiadalem swoj serwer TeamSpeak 3.

UMIEJETNOSCI:

Potrafie wiekszosc rzeczy , ktore sa potrzebne dla porzadnego i profesjonalnego TeamSpeaka[Konfiguracja TS3][bOTY TS3]

Czego Oczekuje?:

- Zaufania

- duze prawa na TeamSpeaku

Co Oferuje?:

- Oferuje ponad 80 osob [ Te osoby chodza ze mna na wszystkie TeamSpeaki na ,ktorych jestem :) ]

- Reklame

- Pomoc w oplacaniu [Jezele bedzie to konieczne]

- 2 Osoby do administracji

- Kulture i pelne zaangazowanie!

♥M♥I♥C♥H♥A♥L♥E♥K

Opublikowano

O MNIE:

Siemanko , nazywam sie Michal mam 17 lat szukam TeamSpeaka z Licencja AAL na , ktorym moglbym zostac wspolwlascicielem/Querym . Moge zaoferowac duze doswiadczenie w prowadzeniu serwerow . Posiadalem swoj serwer TeamSpeak 3.

UMIEJETNOSCI:

Potrafie wiekszosc rzeczy , ktore sa potrzebne dla porzadnego i profesjonalnego TeamSpeaka[Konfiguracja TS3][bOTY TS3]

Czego Oczekuje?:

- Zaufania

- duze prawa na TeamSpeaku

Co Oferuje?:

- Oferuje ponad 80 osob [ Te osoby chodza ze mna na wszystkie TeamSpeaki na ,ktorych jestem :) ]

- Reklame

- Pomoc w oplacaniu [Jezele bedzie to konieczne]

- 2 Osoby do administracji

- Kulture i pelne zaangazowanie!

♥M♥I♥C♥H♥A♥L♥E♥K

Kto normalny da Ci pełne prawa za nic?

80 osób chodzi za Tobą? A w tej bajce były smoki?

Nie znam cię, ale od razu po formie tekstu widać, że zbytnio nie ogarniasz..

"Potrafie wiekszosc rzeczy , ktore sa potrzebne dla porzadnego i profesjonalnego TeamSpeaka"

Zmartwię Cie ale nie ma porządnych i profesjonalnych serwerów TS'a. Są tylko dobrze wykonane. Rozpisałbyś się co potrafisz, a napisanie takiego zdania gówno daje. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym do niego nie napisał patrząc na jego nick, kto podchodząc profesjonalnie do sprawy ustawia sobie nick: ♥M♥I♥C♥H♥A♥L♥E♥K.

No sory, ale nie :D

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Ja bym do niego nie napisał patrząc na jego nick, kto podchodząc profesjonalnie do sprawy ustawia sobie nick: ♥M♥I♥C♥H♥A♥L♥E♥K.

No sory, ale nie :D

Jesteś zabawny, oceniasz ludzi po nicku.

Nick to inna sprawa, polecam go trochę już go znam mimo że nie było między nami kolorowo.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...