Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] top/mid/bot/jungle Help

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję champa do 4800 ip na topa/mid/bot/junglę proponujecie może coś? Zastanawiam się nad LeBlanc, talonem, Yorickiem. Kogo polecacie w obecnej mecie?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Top - ireliah, renekton

mid- brand, xerath

bot- caitlyn

supp - blitz

jungle- lee sin

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Jezeli chcesz mainowac 1 champa to top/mid/jng - lee sin :)

@dla modów...

+duża mobilność

+snowball w early

+tanky z dmg

-słaby late game

image.png 

Opublikowano

polecam jarvana mozna nim isc na top mid jungle. raz gralem na supporcie nawet i jak w enemy adc draven kog maw lub inny adc bez mozliwosci wyjscia z jego ulta oprocz flasha to nawet spoko :D

+shield

+przebicie pancerza

+mocny pasyw

+ult zamyka

+doskok E+Q

+AS z E

Opublikowano

zastanawiam się nad riven/leblanc/ahri/yasuo, zeda posiadam, jest to mój main od 6lv ;) czyli z rok?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

zastanawiam się nad riven/leblanc/ahri/yasuo, zeda posiadam, jest to mój main od 6lv ;) czyli z rok?

Z tych czterech polecam ci albo riven albo yasuo. Obie postacie dobre na mida & topa. Yasuo swietny escape z e. Riven dobry potwór ze względu na dmg. Obejrzyj sobie na yt filmy co robią ludzie riven albo yasuo jak ogarniają mechanikę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...