Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irelia bugsplat marksman caly czas!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wkurwić się idzie! co chwila mnie w********a! mam najnowszą paczkę od HeheheM i raz normalnie 1 gre sobie pogram i działa wszystko, a raz k***a co wyjde z bazy BUGSPLAT 

Jak to k***a naprawić? Dopiero od tego patcha mam tak...

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Cieszę się, że nie tylko ja mam ten problem od momentu nowego patcha. Riot musiał ulepszyć antycheata bo w skryptach nic nie zmieniałem ani w opcjach a bugslapty w każdej grze od 1 do 10 x.

Opublikowano

Cieszę się, że nie tylko ja mam ten problem od momentu nowego patcha. Riot musiał ulepszyć antycheata bo w skryptach nic nie zmieniałem ani w opcjach a bugslapty w każdej grze od 1 do 10 x.

Dokładnie. Ale myślę, że to wina bardziej zle zaktualizowanego L# ze strony joduskame.  Dzisiaj grając normala (mam D5 więc wyżej się nie wespnę) to grając Jaycem co jakiś czas był bugsplat.. podejrzewam, że to wina Evade bo na innych postaciach też tak miałem heh.

Opublikowano

Typowy polaczek... Nie dość że cieszy się że komuś coś nie działa, to jeszcze pierdoli o ulepszaniu antycheatów...

W lolu nie ma żadnego antychata, po prostu śmiecie z joduski się opierdalają... 

Pewnie wina evade ale nie chce mi się sprawdzać ... 

29.png

Opublikowano

robak3210z polaczku następnym razem użyj głowy i poczytaj http://www.joduska.me/forum/topic/2587-anti-cheat/

Następnym razem czytaj ze zrozumieniem! Nie napisałem, że cieszę się że komuś nie działa!

Typowe hamskie zachowania dzieciaka.

Riot added an anti-cheat system to the 4.13 patch which was instantly detected by joduskame and bypassed, that means LeagueSharp is 99% safe to play with.
joduskame is always checking if Riot is changing anything, for example (The stuff that Riot changed in the 4.13 patch), figuring out what they do and deal with them neatly. - so we will NEVER push an update of LeagueSharp before having done investigation.
Opublikowano

robak3210z polaczku następnym razem użyj głowy i poczytaj http://www.joduska.me/forum/topic/2587-anti-cheat/

Następnym razem czytaj ze zrozumieniem! Nie napisałem, że cieszę się że komuś nie działa!

Typowe hamskie zachowania dzieciaka.

Hah, ten pseudo antycheat który był został ominięty w patchu 4.13, a o nowym ludzie z joduski nic nie pisali...

Gdyby faktycznie był jakiś nowy, albo tamtego by zmusili do działania, to nie wydali by aktualizacji L#... Kto tu nie używa głowy ?  

29.png

Opublikowano

Gdybyś dzieciaku potrafił czytać to Joduska pisał, że z każdym patchem RIOT ulepsza swojego antycheata i dlatego co patch Joduska musi omijać zabezpieczenie, żeby L# był niewykrywalny!!!!

Żal mi takich ludzi jak Ty, które nie potrafią czytać a wszystko wiedzą lepiej od samego Joduska:D

Tylko się ośmieszasz na tym forum, nie wiedząc podstawowych rzeczy o L#.

Opublikowano

Gdybyś dzieciaku potrafił czytać to Joduska pisał, że z każdym patchem RIOT ulepsza swojego antycheata i dlatego co patch Joduska musi omijać zabezpieczenie, żeby L# był niewykrywalny!!!!

Żal mi takich ludzi jak Ty, które nie potrafią czytać a wszystko wiedzą lepiej od samego Joduska:D

Tylko się ośmieszasz na tym forum, nie wiedząc podstawowych rzeczy o L#.

Ahhh 20 postów i już wszechwiedzący ... Nowy KRUL forum ... 

Rito liczy dolce za skiny a nie ulepsza antychata ... Jak cheaty przestaną działać to sporo osób przestanie grać, co wiąże się ze spadkiem popularności gry a co się z tym wiąże spadkiem dochodów... 

Co do drugiej linijki - http://www.youtube.com/watch?v=hVYMwRKuB4k

Mam nadzieję że joduska wreszcie naprawi tego sharpa ;/ teraz pod koniec sezonu gdy najwięcej osób go potrzebuje, ten wywala błędy :( 

Do tego nie wiadomo czy to na pewno jego wina, czy popsutych skryptów/bibliotek ;/ 

Ino trza czekać na updejty ;/ 

29.png

Opublikowano

Dzisiaj pobrałem paczkę od hehema ponieważ nie miałem kilku skryptów bo miałem paczkę przed wydaniem patcha 4.19 i wszystko działało normalnie i bez zarzutu ale gdy dzisiaj pobrałem bugsplaty co chwile :/

Opublikowano

Mi wczoraj odjebało na rankedzie że miałem max 5 fpsow i ciagle skakało, w efekcie ranked przegrany, zrobiłem reinstall, szło dobrze serie skończone dywizja chciana jest ;D

Opublikowano

Typowy polaczek... Nie dość że cieszy się że komuś coś nie działa, to jeszcze pierdoli o ulepszaniu antycheatów...

Błagam naucz się czytać

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja już to pierdo*e nie gram bo wbilem na tym gównie z brązu golda v i mam 0 pkt więc pierdole i nie gram do momentu nowego patha

Opublikowano

@robak3210z

Boże Ty gówniaku,masz zero wiedzy a szczekasz, 'śmiecie się opierdalają' to dlaczego na Tym grasz,skoro to nie jest niedopracowane według Ciebie? Dlaczego jedziesz po twórcach? Zapoznaj się z informacji o Anticheacie i dopiero zacznij szczekać,elocha wacku

@topic

Umie 0 busplatów jak i znajomych,więc wina leży po waszej stronie :)

Opublikowano

@robak3210z

Boże Ty gówniaku,masz zero wiedzy a szczekasz, 'śmiecie się opierdalają' to dlaczego na Tym grasz,skoro to nie jest niedopracowane według Ciebie? Dlaczego jedziesz po twórcach? Zapoznaj się z informacji o Anticheacie i dopiero zacznij szczekać,elocha wacku

@topic

Umie 0 busplatów jak i znajomych,więc wina leży po waszej stronie :)

gram bo jest za darmo. 

@topic macie paczke od hehehema czy skad? 

29.png

Opublikowano

to nie wina evade. jest to wina serwerów riot'a. Serwery się walą przez co pakiety wyjebują bugsplaty. Jakiś skrypter z L# o tym na SB pisał 30min temu

to wracaj do bola

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...