Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta z samochodami

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to nie jest ten nissan co mial brian w zaszybcy zawsciekli?

miales niesamowicie zajebiscie zajebistego farta :D to jest demon predkosci :D przyscpeszenie ma jak z nasa :P

76561198125755300.png

Opublikowano

Tzn. Brian w Fast & Furious miał Nissana Skyline. Nie rozumiem tego, ale Nissan Nismo wygląda identycznie (pomijając fakt, że ma tam gdzieś z tyłu mały napis ''NISMO'').

Opublikowano

Dobre autko trafiłeś :)

Z powodzeniem możesz nim wygrywać wyścigi w klasie A.

Jego głównym atutem jest zabójcze przyspieszenie, a wadą słaba moc nitro.

Tzn. Brian w Fast & Furious miał Nissana Skyline. Nie rozumiem tego, ale Nissan Nismo wygląda identycznie (pomijając fakt, że ma tam gdzieś z tyłu mały napis ''NISMO'').

Pełna nazwa tego auta brzmi "Nissan Skyline GT-R R34 NISMO Z-Tune".

Model ten bazuje na Skyline :)

Poza tym mały napis "NISMO" znajdje się na przednim zderzaku, a z tyłu "SKYLINE".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Z tym nitrem to troszku ubolewam, bo zwykle ratowało mi d***. Ale ogólnie autko jest mega. Świetne przyśpieszenie, prowadzenie, ładnie w chodzi w zakręty i ma niezły v-max.

A wiecie może co z nim zrobić? Wpadłem na pomysł, aby zrobić go pod TE i pościgi. Nada się?

Opublikowano

Z tym nitrem to troszku ubolewam, bo zwykle ratowało mi d***. Ale ogólnie autko jest mega. Świetne przyśpieszenie, prowadzenie, ładnie w chodzi w zakręty i ma niezły v-max.

A wiecie może co z nim zrobić? Wpadłem na pomysł, aby zrobić go pod TE i pościgi. Nada się?

Coś Ty... :D Marnować taki wóz na pościgi?

Napisałem Ci przecież:

Z powodzeniem możesz nim wygrywać wyścigi w klasie A.

To czołówka klasy A na wyścigach. Rywalizację z nim może podjąć tylko Zonda F i GT2 [997] na niektórych trasach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okej, dziękuje za pomoc. Postaram się włożyć najlepsze części (ultra, w odpowiednim kolorze i najlepiej napisane pomarańczowym kolorem - takie najlepsze nie?), może uda mi się zrobić takiego A-Speca.

Opublikowano

Okej, dziękuje za pomoc. Postaram się włożyć najlepsze części (ultra, w odpowiednim kolorze i najlepiej napisane pomarańczowym kolorem - takie najlepsze nie?), może uda mi się zrobić takiego A-Speca.

Zgadza się. Część oznaczona pomarańczową czcionką jest stuningowana w najwyższym stopniu (biorąc pod uwagę części, jakie możemy zdobyć). Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat części tuningu osiągów, zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1213342-wszystko-na-temat-czesci-tuningu-osiagow/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Podam taki przykład

Posiadam 2 przekładnie:

a) W kolorze żółtym (oczywiście 4 gwiazdkową), odpowiednim do Nismo lecz jest ''zwykła'' tzn. ''Ulepszona''

B) W kolorze zielonym (też 4 gwiazdkową), jednak ta nie jest odpowiednia to Nismo, lecz tzw. ''Tuningowa''.

Którą wybrać? Ulepszoną w odpowiednim kolorze, lecz słabszą czy Najlepszą, ale w nieprawidłowym kolorze?

Opublikowano

Podam taki przykład

Posiadam 2 przekładnie:

a) W kolorze żółtym (oczywiście 4 gwiazdkową), odpowiednim do Nismo lecz jest ''zwykła'' tzn. ''Ulepszona''

B) W kolorze zielonym (też 4 gwiazdkową), jednak ta nie jest odpowiednia to Nismo, lecz tzw. ''Tuningowa''.

Którą wybrać? Ulepszoną w odpowiednim kolorze, lecz słabszą czy Najlepszą, ale w nieprawidłowym kolorze?

Jeśli chcesz wymaksować nismo w klasie A (749) nie idź polecanym setupem tylko "3 zielone, 3 czerwone".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli chcesz wymaksować Nismo w klasie A to będziesz musiał mieć naprawdę bardzo mocne części, bo maksymalny overall tego auta to 750, więc o 1 punkt mniej niż wymaksowanie.

*więcej

/topic: 

No farta masz. Trafić nismo w carpacku to rzadkość.

f

Opublikowano

Czyli muszę sobie załatwić części z pomarańczowym napisem. Postaram się również włożyć 4 gwiazdkowe części. Aktualnie mam skrócenie czasu katapulty (30%). Wkładać? Opłacalna jest katapulta na Nismo?

Opublikowano

Czyli muszę sobie załatwić części z pomarańczowym napisem. Postaram się również włożyć 4 gwiazdkowe części. Aktualnie mam skrócenie czasu katapulty (30%). Wkładać? Opłacalna jest katapulta na Nismo?

Katapulta może się przydać :) Nismo ma kosmiczne przyspieszenie, a katapulta jeszcze poprawia ten efekt.

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...