Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerabianie klientów, pomoc

Adiczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem newbie, poczułem że tak powiem zajawkę aby pobawić się po prostu clientami Tibii np DBV

Chciałbym się nauczyć przerabiać owe clienty.

I pytanie kieruję tutaj czy znalazłaby się jakaś osoba o miłym sercu która by jakoś mnie na to naprowadziła, z czym to się je?

Tak jak pisałem jestem newbie.. no ale jak się czegoś chce to idzie się nauczyć, czytałem że pewien moderator działu Tibii poczytał troszkę i się nauczył, więc pomyślałem że ja także mógłbym no ale potrzebuje pomocy...

@rafaeru Przyjacielu drogi, pomóż i przenieś jeśli zły dział ;D

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Jestem newbie, poczułem że tak powiem zajawkę aby pobawić się po prostu clientami Tibii np DBV

Chciałbym się nauczyć przerabiać owe clienty.

I pytanie kieruję tutaj czy znalazłaby się jakaś osoba o miłym sercu która by jakoś mnie na to naprowadziła, z czym to się je?

Tak jak pisałem jestem newbie.. no ale jak się czegoś chce to idzie się nauczyć, czytałem że pewien moderator działu Tibii poczytał troszkę i się nauczył, więc pomyślałem że ja także mógłbym no ale potrzebuje pomocy...

@rafaeru Przyjacielu drogi, pomóż i przenieś jeśli zły dział ;D

Poczytaj o RSA key, edytorze hex i unpackerze .dat/picture.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czytałem aktualnie o rsa keyach, służą do szyfrowania tekstu np, teraz moje pytanie gdzie mogę nauczyć się odszyfrowania tego, czy jest do tego jakiś program albo jakaś technika?

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Ja osobiście przejrzałem wszystkie hexy zanim się tego nauczyłem, po prostu musisz posiedzieć i poćwiczyć tak jak np. nie nauczysz się żonglować patrząc na kogoś ponieważ potrzebujesz praktyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...