Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy skrzynki breakout podrożeją?

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanieją jak przestaną dropić.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Nie wiem o czym wy silverki gadacie. Skrzynki będą drożeć w swoim czasie, wtedy kiedy ich będzie brakować. Po roku Bravo kosztuje już 1,5 euro.

KLIK!

Opublikowano

Nie wiem o czym wy silverki gadacie. Skrzynki będą drożeć w swoim czasie, wtedy kiedy ich będzie brakować. Po roku Bravo kosztuje już 1,5 euro.

jestes pewny?
Opublikowano

Skrzynki będą drożeć więc je sobie lepiej zatrzymaj aktualnie skrzynka bravo kosztuje  3.93 euro więc breakout też zdrożeje z czasem 

Opublikowano

będziesz musiał czekać jakiś rok, ew. 2 lata, aby coś zarobić. NIedługo potanieją. Opłaca się wtedy kupić z 200 sztuk i poczekać jakiś rok, aż podskoczą do 1,5 euro+. I pamiętaj. Tym później sprzedasz, tym większy będziesz miał zysk xD

graphic.png

Opublikowano

Skoro nie ma od długiego czasu to pewnie za niedługo.

KLIK!

Opublikowano

Co wy silverki gadacie, małą szansa ze skrzynki zdrożeją. Valve nie ma zamiaru usuwac dropu zadnej z skrzynek co najwyzej beda zwiekszac/zmniejszac ich drop.

Opublikowano

Co wy silverki gadacie, małą szansa ze skrzynki zdrożeją. Valve nie ma zamiaru usuwac dropu zadnej z skrzynek co najwyzej beda zwiekszac/zmniejszac ich drop.

Tak, jeżeli skrzynka nie będzie dropic już prawie w ogóle, np. Bravo lub eSport 2013 to podrożeje.

KLIK!

Opublikowano

Też uważam, że podrożeje. Ja trzymam już z 30 skrzynek różnych i mam nadzieję za pół roku je sprzedać. Wakacje będą nim się obejrzysz, a po wakacjach sprzedasz drożej zapewne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...