Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Challenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to pytanie może wydawać się głupie, ale czym polecacie wbić challengera ? xD 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Wyżej kolega wymienił, zgadzam się z jego zdaniem lecz ja bym nie grał na cass ponieważ jest łatwo ją wykryć.

Cel: 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

Opublikowano

Wyżej kolega wymienił, zgadzam się z jego zdaniem lecz ja bym nie grał na cass ponieważ jest łatwo ją wykryć.

może w silverze/goldzie/platynie tak, ale w challu ? :D 

29.png

Opublikowano

może w silverze/goldzie/platynie tak, ale w challu ? :D

Tam jeszcze bardziej przykuwaja uwage na cheaty. Powodzenia.

Jestes w goldzzie, nie potrafisz na skryptach wyjsc wyzej i prosisz o skrypty do challengera? Chlopie, naucz sie grac normalnie dopiero sie wspomagaj skryptami to moze Ci sie uda wyjsc.

@top

Marksman, UltimateCarry, Evade.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tam jeszcze bardziej przykuwaja uwage na cheaty. Powodzenia.

Jestes w goldzzie, nie potrafisz na skryptach wyjsc wyzej i prosisz o skrypty do challengera? Chlopie, naucz sie grac normalnie dopiero sie wspomagaj skryptami to moze Ci sie uda wyjsc.

@top

Marksman, UltimateCarry, Evade.

Ty z tym piszesz do mnie? Zaraz wbijam diament i mam zamiar kontynuować zmagania na L#, ale ze względu na wyższy poziom zadałem to pytanie bo może ktoś tak wysoko tutaj siedzi...

Marksman chyba wszędzie jest dobry, więc w challu też mi się wydaje że będzie ok 

29.png

Opublikowano

Ty z tym piszesz do mnie? Zaraz wbijam diament i mam zamiar kontynuować zmagania na L#, ale ze względu na wyższy poziom zadałem to pytanie bo może ktoś tak wysoko tutaj siedzi...

Marksman chyba wszędzie jest dobry, więc w challu też mi się wydaje że będzie ok 

Taa challengera dobijesz do północy.. nawet jakbyś miał teraz D1 to byś nie dał rady. To, że Nidzgor i inni powbijali go na cheatach to nie znaczy, że byle kto też wbije. 90% Bolowców to silvery. Na L# to już więcej goldów/platyn więc widać co ma większego kopa.

A sam osobiście diamenta wbiłem Syndrą (wtedy jeszcze tą zwykłą), Zerathem, Marksmanem/UltimateCarry i jakieś pojedyńcze skrypty do np Velkoza/Viktora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...