Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad - problem.

665595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj kupiłem pada "Esperanza EG102 WARRIOR" wraz z nim dostałem płytkę ze sterownikami. Zainstalowałem sterowniki i myśle, że juz bedzie wszystko hulać a tu..

Pad nie działa. Albo nie widzi komputer pada, choć w to wątpie ponieważ jak podpinam pada pod usb to wyświetla się dymek że coś tam instaluje. 

Nie wiem kompletnie co robić, pomożecie?

Opublikowano

Próbowałem. Dodam jeszcze, że próbowałem na drugim komputerze podłączyć pada do wszystko działało. Automatycznie zainstalowało sterowniki. A jak na tym komputerze chce podłączyć do zamiast sterowników do pada instalować to instaluej jakieś motioninjoy xinput czy jakoś tak

Opublikowano

Próbowałem. Dodam jeszcze, że próbowałem na drugim komputerze podłączyć pada do wszystko działało. Automatycznie zainstalowało sterowniki. A jak na tym komputerze chce podłączyć do zamiast sterowników do pada instalować to instaluej jakieś motioninjoy xinput czy jakoś tak

Ten motioninjoy xinput to też sterownik.

Powinien też być chyba zainstalowany.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Już wszystko ok ;) Usunąłem stery do pada i od motioninjoy potem podłłączyłem pada "na czysto" bez żadnych wgranych sterów i gitara. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...