Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 7dni

BerykPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ostatnio dostałem bana na 7 dni przeczkałem to i zagrałem sobie jednego mixa wygrałem i musiałem konczyc za jakąs godzine wbijam i patrze pisze ze opuściłem ostatni mecz noto kilkam dołoncz i tam nic nie ma pisze wynik i jest bomba noto wychodze i klikam rozłącz i nie moge wyszukac więcej gier bo pisze ze mam kare na gry turniejowe ale przeciez ja skonczyłem ten mecz do konca i normalnie wyszłem musze jeszcze dodac ze miałem 124 wygranych a wygrałem przeciez mecz powinienem miec 125

Miał ktos podobny problem bardzo prosze o pomoc!!!!

P.S:Da sie jakoś skontaktowac z valve?

76561198071662701.png

Opublikowano

Nie napewno mi sie nie pomyliło bo było nawet wynik na górze 16:4 i normalnie wyszedłem tak jak zawsze nwm czy to jakis bug. Da sie jakoś z vave skontaktowac?

76561198071662701.png

Opublikowano

Ważne:

Blokady w Counter-Strike: Global Offensive nie podlegają negocjacjom. W przypadku, kiedy automatyczny ban zostanie zweryfikowany jako wystawiony niesłusznie, zostanie on automatycznie wycofany przez nasze serwery. Pomoc techniczna Steam nie ma możliwości modyfikacji blokad. Jeśli chcesz podyskutować na temat tego systemu ze społecznością, możesz zrobić to tutaj.

Pomoc techniczna Steam nie może zmienić lub znieść blokady wyszukiwania meczy niezależnie od zaistniałych okoliczności.

Wyczytałem to więc raczej nie ma szans.

Masz tu kontakt z Valve jeszcze:

http://www.valvesoftware.com/contact/

2ynl345.png

Opublikowano

Musze dodac ze grałem z kolegami i oni zrobili dokładnie to samo i nie dostali bana

RuskoPL patrze tam gdzie mi kazałes napisac post i ludzie pisza to samo chyba serwery im sie zjebały wiec jest mozliwosc ze odbanuja

76561198071662701.png

Opublikowano

Wszędzie piszę, że nie można się odwałać od takiego bana, ale jak chcesz to możesz pisać do Valve i spróbować. Powodzenia ;).

2ynl345.png

Opublikowano
W przypadku, kiedy automatyczny ban zostanie zweryfikowany jako wystawiony niesłusznie, zostanie on automatycznie wycofany przez nasze serwery.

Czyli jest szansa jak tylu ludzi zbanowało bez powodu ;).

2ynl345.png

Opublikowano

Samemu dziś około 19 gralem juz 4 mixa z rzędu, no i ten był wygrany. Nie było nagród / nie było awansu chociaż powinien być za to co zagrałem.

Gdy chciałem zagrać mixa pisało mi iż opuściłem turniej i musze powrócić. Ok włączyłem i widziałem tylko boty i wynik 16:7 loool.

No nic 30 min mnie nie zbawi.

Edit,

Tego mixa nie dało mi do wygranych Chociaż był.

Opublikowano

Ludze piszą ze Serwery volvo się zrąbały i mam nadzieje że volvo zareaguje chociaz pewnie będzie miało to w d***e ;)

PS: 30 minut tez niezbawiło by mnie ale 7dni no bez przesady.

76561198071662701.png

Opublikowano

xDDDDDDD

Serwery volvo

Masz rację Valve raczej nic nie zrobi, jedynie jeżeli zweryfikują je jako niesłuszne to cofną te bany (jest o tym wspomniane w tym tekscie co już napisałem).

2ynl345.png

Opublikowano

A ktos miał moze podobny problem kedys? I czy valve cie odbanowało? Zalezy mi bo mam 2 dni wolnego i chciałbym je wykorzystan na wbicie rangi :D

76561198071662701.png

Opublikowano

czasem tak jest też tak miałem i dostałem bana na 30 min :P 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...