Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug grafiki wot

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę od patcha 9.4 na laptopie mam takie coś prawie każdą bitwę miał ktoś kiedyś taki problem?

Odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie i nadal ten sam problem!!!

post-1023725-0-67329000-1415562834_thumb.jpg

Opublikowano

W 9.4 doszło bardzo dużo bugów. Wiele graczy raportuje takie błędy, może support coś zadziała. W najgorszym przypadku będziesz musiał poczekać do kolejnego patcha.

Opublikowano

podesłał by ktoś linka do supporta gdzie bd mógł od razu napisać o co chodzi i to bd polski czy angielski support wolał bym po Polsku pisać.

Opublikowano

dzięki napisałem właśnie do supporta mam jeszcze jedno pytanko i temat do zamknięcia w jakim przedziale czasowym mogę liczyć na odpowiedź ?

Opublikowano

dzięki napisałem właśnie do supporta mam jeszcze jedno pytanko i temat do zamknięcia w jakim przedziale czasowym mogę liczyć na odpowiedź ?

7 dni... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Karta Hybrydowa/Crossfire/SLI. Jeżeli nie to przegrzewające się pamięci karty. Przetestuj je Furmarkiem i podeslij ss po 15 minutach (full test chyba) tylko uważaj na temperatury :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...