Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Czy warto kupić Porsche 911 GT3 RS?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej. Warto kupić to cacko za 2 mln?

Interesuje mnie porównanie do innych aut w tej samej klasie, o podobnej cenie.

Jakby ktoś też napisał czemu nie warto, lub czemu warto byłoby mi niezmiernie miło :P

Opublikowano

Warto :)

Aktualnie jest to jedyne auto godne polecenia, które może rywalizować z czołówką klasy S.

W klasie A jest średniakiem, bo są o wiele lepsze wozy, które mógłbym Ci polecić (np. Porsche 911 GT2 czy Lamborghini Murcielago LP640).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Warto :)

Aktualnie jest to jedyne auto godne polecenia, które może rywalizować z czołówką klasy S.

W klasie A jest średniakiem, bo są o wiele lepsze wozy, które mógłbym Ci polecić (np. Porsche 911 G2 czy Lamborghini Murcielago LP640).

Jestem tylko cebulakiem. Samochody tylko za IGN. :P

EDIT: IGC* :P

Opublikowano

Porsche 911 GT3 RS to dość dobre auto.

Zalety nie trzeba mocnych partów, aby go wymaksować w A, mocne nitro i start.

Wadą jaka mnie denerwuje to mała stabilmość przy dużych prędkościach i przy nitrze.

Dlatego wbrew pozorom GT2 jest lesze.

Ps. Co do klasy S, to i tak trzeba mieć extra cześci, a poza tym powodzenia ;)

Ps. IGC - In Game Cash, a nie IGN

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Porsche 911 GT2 (996) jest za IGC. Ty zapewne oglądałeś Porsche 911 GT2 [997], które jest za SB.

Chwilunia bo już się gubię. Obecnie w rotacji jest Porshe 911 GT3 RS. O ten samochód mi chodzi. Żadne inne porshe ;P

Porsche 911 GT3 RS to dość dobre auto.

Zalety nie trzeba mocnych partów, aby go wymaksować w A, mocne nitro i start.

Wadą jaka mnie denerwuje to mała stabilmość przy dużych prędkościach i przy nitrze.

Dlatego wbrew pozorom GT2 jest lesze.

Ps. Co do klasy S, to i tak trzeba mieć extra cześci, a poza tym powodzenia ;)

Ps. IGC - In Game Cash, a nie IGN

pozdrawiam

cieniasek

Znaczy że samochód przy większych prędkościach traci dużo na zakrętach? Jest mało skrętny? Jestem w tej grze nowy, chciałbym dokładniejsze info xD

Opublikowano

Chwilunia bo już się gubię. Obecnie w rotacji jest Porshe 911 GT3 RS. O ten samochód mi chodzi. Żadne inne porshe ;P

Znaczy że samochód przy większych prędkościach traci dużo na zakrętach? Jest mało skrętny? Jestem w tej grze nowy, chciałbym dokładniejsze info xD

Nieważne.

Porsche 911 GT3 RS - 2mln IGC - najlepszy wybór na wyścigi do klasy S. Nic lepszego za IGC nie kupisz.

Dobrze skręca, ma mocne nitro, dobre osiągi, a do wad można zaliczyć niestabilność na wysokokach (trzeba być ostrożnym, bo łatwo wpaść w poślizg).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...