Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vladimir

DeyFo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest średni, powiedz na jaką linię chcesz postać to doradzę ci lepszego champa.

Sam jesteś średni, po prostu nie umiesz nim grać.

+

Harras

Escape

Easy Farm

AoE 

Tankowaty dzięki pasywce

Kontruje wiele ultów między innymi zeda

-

Duży cd na W

Podatny na CC

Według mnie jak najbardziej opłaca się kupić jeśli lubisz taki styl gry, Vladimir nadaje się na topa jak i na mida

Opublikowano

Vladimir kosa jeżeli grasz z kimś i na początku oddaje ci powiedzmy 2/3 kille żeby kupic wystarczające itemki. Najbardziej nadaje sie na topa, gdyż jest tankowaty i może w łatwy sposób uciec, a na midku tak sobie (osobiscie nie grałam, co nie znaczy że go tam nie polecam). Z farmą to prostota. Vladimir jest chamską postacią, gdyż zazwyczaj w TF "ks, ks!!!, vlad noob report".

Opublikowano

...Vladimir jest chamską postacią, gdyż zazwyczaj w TF "ks, ks!!!, vlad noob report".

Witam w silverach :p

@@@ A czy Vladimir daje sobie rady na tanków i inne postacie typu Irelia, Fiora itd?

Opublikowano

Sam jesteś średni, po prostu nie umiesz nim grać.

+

Harras

Escape

Easy Farm

AoE 

Tankowaty dzięki pasywce

Kontruje wiele ultów między innymi zeda

-

Duży cd na W

Podatny na CC

Według mnie jak najbardziej opłaca się kupić jeśli lubisz taki styl gry, Vladimir nadaje się na topa jak i na mida

Vladimir jest średni i pogódź się z tym. W porównaniu do takiego Maokaia wypada bardzo słabo.

Vladimir kosa jeżeli grasz z kimś i na początku oddaje ci powiedzmy 2/3 kille żeby kupic wystarczające itemki. Najbardziej nadaje sie na topa, gdyż jest tankowaty i może w łatwy sposób uciec, a na midku tak sobie (osobiscie nie grałam, co nie znaczy że go tam nie polecam). Z farmą to prostota. Vladimir jest chamską postacią, gdyż zazwyczaj w TF "ks, ks!!!, vlad noob report".

Powiedz mi jaka postać nie jest kosa jak ktoś odda ci 3 kille...

Proponuję kupić Fiorę - zabójczy dps, nie pada jeśli umiesz nią grać, jest znacznie lepsza od Vladimira co potwierdza zabójczo wysoki winrate - 54,17% a Vladimir tylko 48,96%. Winrate w lolu mówi sam za siebie, statystyki te są na taką skalę, że idealnie pokazują co jest op.

Opublikowano

Vlad jest dobry vs twisted fate : D

Zapytam się lepiej - kto nie jest dobry vs Twisted Fate, i od kiedy gra się nim na topie? Doradzam jeszcze raz - bierz Fiorę, będziesz zadowolony.

Opublikowano

Mam Fiorę, ale w tym temacie nie pytam kto jest lepszy.

Chcę znać opinie o Vladmirze, gdyż wydaje się ciekawą postacią. Nie patrze na winrate, bo tak samo mogę patrzeć na prosów grających Fiorą jak na dziesięcioletnich bronzów grających Vladem.

Opublikowano

Vlad bardzo fajna postać zazwyczaj jak go widzę to w 90% wygrywa linie i carruje gry.Jest tankowaty i zadaje bardzo duży dmg+świetnie się trzyma na linii i oczywiście plamka <3.

Opublikowano

Vladimir? Moim zdaniem jest wiele innych i lepszych postaci na TOP'a/MID'a! Jeżeli chcesz pograć na TOP'ie polecam Ryze i Maokai'a, a jeżeli na MID'zie to Akali i Katarina!

Opublikowano

A moglibyście mi powiedzieć kogo kupić? Irelię czy tego Vladimira?

W tym momencie Irelia w mecie. Bardzo mocna + CC i reset z doskoków. I Tanky z Dmg. 

Vladimir może i mocny ale na late więc nie jest warty uwagi w tym momencie.

Więc Irelię.

Opublikowano

Irelia,Mao,Vlad tak kup bo vladimir aktualnie taki sobie ale jak sie go ogarnie to moze duzo zrobic.

Duzo sie leczy na lini i jeszcze dobrze harrasuje.

W teamfightach tez mocny ult op. Dobre tez ma W bo nie da sie mu nic zrobic i sobie plynie :D.

Jednak polecam irelie op scierwo najlepszy top chyba aktualnie.

-slow/stun

-skok z resetem po zabiciu np miniona i daje mane

-true dmg

-duzo sie leczy z W i R

-jak zlozy trinity to moze solowac 2 osoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...