Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam ludzi do gry od zera

DjDemoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osób do gry od zera po stronie imperium. Grałem kiedyś mam barda na 30 lvl jednak dostaje nerfa a ja chcę wrócić do gry bo jednak tylko ona ma ten klimat, mimo wszystkich komentarzy ze P2W bo to jedna z nielicznych gier gdzie można za golda w grze kupić walutę isa . Szukam ludzi z ts3 ja server mogę załatwić . Piszcie kto chętny do gry

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Chcesz grać na globalu? Jak tak to zapraszam do imperium do gildii Plaga. Są jeszcze 2 polskie gildie ale mają bardzo wątpliwą reputacje i nie oferują pomocy nowym.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ciekawe zmiany z nowym patchem, więc obecnie bardzo często gram wieczorami.

Ogólnie to jestem świeżakiem, ale podpowiada mi jak grać osóbka poznana w gildii Madness (w większości Polacy).

Zapraszam do wspólnej gry, nick Francesca, przypadkowych gości tego tematu również :)

Opublikowano

W madnessach ciężko o pomoc, jest kilka spoko osób tj. Frikk, Kipa itd., ale oni tez się bardzo zmienili.. na gorsze :(

592041432922042226939.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Towy patch sporo zmienił w grze. Podobno znów mają zwiększyć max lvl do 65. Ach ta kasa. Ja gram po stronie ligi, jak coś do do Assusy możesz pisać :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...