Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V na PC ile będzie kosztować?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić GTA V na pc ( chociaż mam na ps3 ale nie przeszedłem, może z 20% gry zrobiłem ale na pc podobno mają być jakieś dodane rzeczy, urozmaicenie gry itd. a ps3 i tak sprzedaj iż kupuje ps4) i jestem ciekaw ile będzie kosztować, wiecie może ? szukałem na internecie informacji na ten temat ale niczego nie znalazłem, a dziwne bo nie długo ma być w sprzedaży.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Grand Theft Auto V będzie miało swoją oficjalną premierę 18.11.2014 na konsole nowej generacji czyli Sony PlayStation 4 oraz XBox One. Premiera na PC została przesunięta i odbędzie się ona 27.01.2015 także jeszcze sobie trochę poczekasz. W nowej odsłonie gry poza poprawieniem grafiki całe radio zostanie zaktualizowane (odświeżone) czyli będą nowe utwory itp Zostanie również dodany tryb FPP (Widok z oczu bohatera) oraz nowe misje związane z tym trybem. Jest jeszcze wiele nowych rzeczy ale nie chce mi się wypisywać tutaj. Na chwilę obecną można zakupić Pre-Order (wersja przedpremierowa) na sklep.gram.pl (KLIKNIJ) za jedyne 139,99zł. Pozwoliłem sobie również sprawdzić pozostałe ceny za pomocą strony Ceneo.pl i tutaj znajdziesz listę pozostałych aukcji z grą (KLIKNIJ). Mam nadzieję, że pomogłem :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...