Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MIRILIS 1 film 8 minutowy 3GB!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie! :P mam otóż problem z mirilis action , przejdę odrazu do rzeczy.. kiedyś tam zaczełem nagrywać filmy frapsem.. no jednak mam dysk który ma mało gb na dysu tak więc przesiadłem się na mirilis (frapsa odinstalowałem) a potem gdy zaczełem nagrywać mirilis filmy miały 8 minut a rozmiar tego filmu wynosił 3 GB ... nie mam dużo gb wolnego na dysku a wiem ze mirilis nagrywa mniej gb.. proszę o pomoc!

Opublikowano

No o co ci chodzi? Żaden program (z tego co się orientuję) nie kompresuje od razu filmów... Taka waga jest normalna. Wyczyść sobie 10gb na dysku i powinno starczyć. (U mnie 20 minut nagrywane Action!em waży 8gb.) Później wrzucasz np. do camtasii i film waży już dajmy na to z 10gb, 1.5gb.

Jeśli chcesz zmniejszyć wagę od razu przy nagrywaniu to po prostu zmniejsz jakość.

Opublikowano

Okej.. ludzie problem rozwiązany!! :P wystarczyło przełączyć z AVI na MP4 Ale jest jeszcze jeden problem.. gdy po nagraniu odsłuchuje tego nagrania to mam jakby ... SZYBKOSC xxxx nie wiem czy tak ma być czy nie.. help.. poprostu przy odsłuchiwaniu szybkosc jest bardzo duża..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...