Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Meta - Silver V --> Gold V // Gold V --> Plat V

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Double top czyli rozumiem ze gracie bez junglera? Musicie mieć pro mida i bota żeby wytrzymali bez ganków.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Jak by wam do powiedziec, mamy w d***e to co mowia inni, pickujemy to co chcemy, oni biora co chca i i tak wygrawamy..

Wiadomo, zawsze moze sie trafic 0/10 mid, ale i tak da sie to rozjebac.

Double top czyli rozumiem ze gracie bez junglera? Musicie mieć pro mida i bota żeby wytrzymali bez ganków.

Jezeli team picknie junglera to go mamy, jesli nie to nie mamy. Prosta filozofia..

Opublikowano

Z początku graliśmy połączeniem xin+thresh, top albo tracił flasha w 2 minucie, albo zdobywaliśmy fb w okolicach 3. Teraz próbujemy grać jinx + thresh, czyli zwykły swap top z botem. Mamy 13 godzin na wbicie S4->G5 ; G3-P5. Trzymajcie kciuki!

Opublikowano

na c**j sie p******** z duo top jakimś, jak ja w tym waszym śmiesznym silverze czy goldzie pickne garena ap i kerne to sam

Garen krul Demacji to zawsze kernie #spin_to_win

Trochę lipa ta "meta", ale powodzenia w challengu.

Opublikowano

Na ten moment mamy promo do S2/G2. Ciężko będzie, ponieważ rankedy wyłączają jutro o 9, ale mamy dosyć spory winstreak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...