Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emenike Inform

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, trafiłem emenike informa w swojej pierwszej paczce w fife 15 i chciałbym się zapytać czy sprzedać go teraz czy później będzie droższy? Drugie czy kupić za to pare kart (mam w planach remy, willian schurle steven gerrard, azplicueta, coutinho) czy samego coste i coś za reszte? A i jeszcze karty są tańsze rano, wieczorem czy w nocy?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Na jakiej platformie grasz? Ceny zmieniają się cały czas, nie ma określonej pory. Osobiście sprzedałbym go, a za ową kwotę stworzył skład. W której jesteś lidze? 

­

Opublikowano

platforma pc, dziś wbiłem mistrza 9 więc 8 liga. Bo nie wiem wydaje mi się że za tydzień 2 będzie droższy a składu nie potrzebuje na zawał bo mam tam jakieś bpl, tj. szczęsny rafael jagielka toure gibbs mccarthy taarabt young i teraz pp to moses bo daje zgranie emenike, wczesniej był salah i atak teraz ten emenike wczesniej kone i welbeck

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@Hatu?!

Później ceny wzrosną ale nie dużo, najbardziej opłaca się sprzedać na początku.

Dokładnie, dopiero zaczynasz grę w UT, więc dobry skład to podstawa. Za kilka tygodni, gdy liczba kart na rynku będzie mała, wtedy cena powinna trochę wzrosnąć. 

­

Opublikowano

no teraz za karte dostane ~100k jak bym sprzedał odrazu jak trafiłem 120k więc nie mam za to 1 zawodnika ze składem mi się nie śpieszy bo obecny jest ok. Pytanie zasadnicze czy za 1-2 tygodnie cena wzrośnie do 120k mniej więcej?

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

no teraz za karte dostane ~100k jak bym sprzedał odrazu jak trafiłem 120k więc nie mam za to 1 zawodnika ze składem mi się nie śpieszy bo obecny jest ok. Pytanie zasadnicze czy za 1-2 tygodnie cena wzrośnie do 120k mniej więcej?

Wątpię. Raczej za 2 miesiące, bo wtedy powinno być mniej takowych kart. 

­

Opublikowano

Sprzedawaj go szybko. Powinieneś go sprzedać od razu po trafieniu w paczce.. Ceny będą malały.

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Sprzedawaj go szybko. Powinieneś go sprzedać od razu po trafieniu w paczce.. Ceny będą malały.

Pewności nie masz, rynek zmienia się cały czas. Po kilku tygodniach ktoś może go potrzebować :)

­

Opublikowano

Patrzac na coste nie polecam totalne drewno, lepiej taniej kupic falcao ktory rozpierdala system :) Van Persie tez op ale nim trzeba troche pograc aby wyczuc ten styl gry

NIE POLECAM COSTY!! DREWNO

168amuh.png

Sprzedaj IF i kup falcao eweuntualnie lepszy sklad zrob

polecam lgie brazylijska :)

Moj sklad + lawka tym skladem doszedlem do ligi2 :)

Hulka mozna za williana

sxjiba.png

24y4u45.png

Opublikowano

Dobra kosztuje teraz 115k powiedzcie mi jak go wystawić, na 3h licytacja 113 kup teraz 125k czy jak ? bo ceny przez noc mogą trochę urosnąć bądź zmaleć

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dodaj mu kontrakty do 70+ daj mu jakiś styl gry i wystaw za około 2-10k drożej i powinien zejść za max 2 dni (tylko musisz pamiętać, że trzeba go wystawiać co godzinę.

Ps 28 października emenike na pc kosztował 380k a teraz kosztuje 100k. Wychodzi, że najlepiej sprzedawać jak najszybciej po wyjściu :)

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Sprzedany za 95k na licytacji niestety no ale cóż, kupiłem sobie za niego sturidga i schurle na remy'iego uzbierałem wczoraj sprzedając jakiegoś srebrzaka, mam 6k na koncie wystarczy dozbierać 10 i będzie willian. Później 3k coutinho i 10k cahil :). Mniej więcej tak to wygląda

YKpD4sE.jpg

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ci co piszą że będzie tańszy to gówno się znają za przeproszeniem. Kupiłem Tevez'a za 260 k w przed ostatnim dniu tygodnia w którym był, poczekałem 2 i pół tygodnia i sprzedałem go za ponad 550k, teraz przykładowo Tevez znów pojawił się w drużynie tygodnia i znów będzie tani. Na twoim miejscu poczekałbym z tym dłużej i nie słuchaj tych "znawców" którzy pewnie żadnej czarnej karty nie mieli.. W 14 było to samo z czarnymi kartami, choć mało komu się chcę czekać by sprzedać nie potrzene czarne karty, najlepiej poczekać te kilka tygodni i sprzedać za większą ilość coinsów, czasami podwojoną wartość niż w tygodniu w którym go trafiłeś. Od jutra Emenike już nie będzie dostępny ć w TOTW, więc jego cena powinna wzrastać po tygodniu ze względu na to że z dnia na dzień jego kart będzie mniej na rynku transferowym.

Opublikowano

Patrzac na coste nie polecam totalne drewno, lepiej taniej kupic falcao ktory rozpierdala system :) Van Persie tez op ale nim trzeba troche pograc aby wyczuc ten styl gry

NIE POLECAM COSTY!! DREWNO

2470014157214821282158.png

Mów sobie co chcesz. U mnie Costa miał 3 mecze i 12 bramek :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...