Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry przez xbox live

wojmak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pierwszy raz robię zakupy poprzez xbox live i nie mam pojęcia w jaki sposób zapłacić 15zł za gre. Żadnych kart ani danych podawać nie chce, pasowałaby mi opcja kupna poprzez wprowadzenie kodu. Gdzie owy kod kupie? Jak tym zapłacić?

Dziękuje za pomoc, pozdrawiam

Opublikowano

W sklepie kupisz zdrapkę/cyfrowy kod na daną kwotę(allegro/keye/media mark itd.) i wtedy po prostu wpisujesz kod i wybierasz produkt(coś jak portfel na steamie). Przy okazji jak masz kartę to używaj, wygodniej jest a z konta ci nic nie zginie.

Opublikowano

Gta San Andreas? :3
Wczoraj kupiłem i polecam Ci połączyć się normalnie z kontem, nic Ci wiecej nie zabierze... Rownie dobrze mozesz polaczyc sie z kontem bankowym, kupic i nastepnie usunac z xbox live konto bankowe i po problemie :) PSC opcji nie ma, jest PayPal ale nie wiem jak z niego korzystac..

Opublikowano

Nie wiem czy juz to zrobiłeś ale musisz wejsc na xbox.com i masz tam w profilu gdzies zeby usunac karte.. Lub poprzez Xbox'a mozesz wejsc, w opcje i tam gdzies masz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...