Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie zmniejsza się

KrzysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem, że przeżyję te 10 godzin i pobiorę tą aktualizacje. Tu pojawia się problem... Pobieram sobie pobieram i nagle na chwilę musiałem zatrzymać. Włączam dalej i za chwile patrze z 63% do 39%. Czemu tak się dzieje?!

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Origin -> Ustawienia aplikacji -> zaznaczyć ptaszki automatycznie aktualizuj Origin oraz Aktualizuj do wersji beta, jeśli jest dostępna.

2ynl345.png

Opublikowano

Znowu z 50 do 35 masakra jakaś, a nie zostawię na cały dzień kompa, mam też braci którzy z niego korzystają. Co zrobić?

Opublikowano

No to jedynie zostaw go na noc lub gdy bracia będą w szkole/pracy. Jak znajde jakieś rozwiązania to dopisze potem.

2ynl345.png

Opublikowano

W nocy nie wchodzi w grę. bo jest głośny. Jedynie mogę czekać 6 godzin. około 15 powinienem skończyć...

Opublikowano

Zrób plik txt na pulpicie, wrzuć do niego: 
https://dl.dropboxusercontent.com/u/13328052/Paczki/EACore.ini [dl.dropboxusercontent.com] <---- kopiuj to co jest w środku do utworzonego pliku txt. 

Nazwij go EACore.ini - musisz się tylko upewnić, że plik zmieni format po zmianie nazwy. Jak nie zmieni, kliknij start i wpisz Opcje folderów. Kliknij widok i odznacz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Dzięki temu, jeżeli Twój EACore.ini nie zmieni fomatu, pojawi się nazwa EACore.ini.txt. Teraz wystarczy usunąć końcówkę .txt, by plik zmienił format. Włącz Origin, kliknij TAK, gdy wyskoczy komunikat.

Napisz czy pomogło.

2ynl345.png

Opublikowano

Okej pobierane miałem już 45 teraz z tym plikiem 8..  Czy mógłbym w jakiś sposób chociaż odzyskać te stracone %?

EDIT. Zadziałało aktualizacja niby pobrało się xD ale teraz przy wejściu na serwer wywala mi Battlefield taki komunikat:

Your game data is corrupt.

Please repair your installation through Origin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...