Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa moda w hałsie i tumorowlandzie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi mówi, że zaraz zacznie to robić Guetta, a Garrix tajemniczo zniknie. Oto koniec ery big room, teraz mamy a`la Oliver Heldens!

Czy tylko ja zauważyłem ostatnio wysokie stężenie takich utworów:

???

w sumie szkoda... taki fajny gatunek...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie sądzę by tak było. Bigroom się dopiero rodzi. A takich kawałków jest sporo, i ich era już właściwie przeminęła lub nadal trwa w mniejszej skali.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale według mnie Deep House przyjmuje na mocy, od ostatnich wakacji co chwilę gdzieś słyszę w radiu czy u znajomych takie piosenki, zawsze to lepsze niż big room...

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Coś mi mówi, że zaraz zacznie to robić Guetta, a Garrix tajemniczo zniknie. Oto koniec ery big room, teraz mamy a`la Oliver Heldens!

Czy tylko ja zauważyłem ostatnio wysokie stężenie takich utworów:

???

w sumie szkoda... taki fajny gatunek...

fajna nutka>

Ogólnie big roomowe kawałki są wyjebane ale wszystkie są takie same :D

Dlaczego nie wróci dawna muzyka  Bennasi bros, pakito to były czasy <3

Deus vult

Opublikowano

@saaq ciekawy wykres :p prawdę mówiąc nie tego sie spodziewalem :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kisnę xD

Tak wgl. "Deep house" to raczej klimatyczne, morskie kawałki. Kto wymyślił, aby to okreslac tak samo? Wolę bardziej nazwę "future house".

Opublikowano

Kisnę xD

Tak wgl. "Deep house" to raczej klimatyczne, morskie kawałki. Kto wymyślił, aby to okreslac tak samo? Wolę bardziej nazwę "future house".

Nie do końca, deep house to zwolnione tempo, mniejszy bas itp. 

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

@Gabrielek dla mnie deep house to np. Afromedusa- Pasilda (knee deep club mix). Ale jak tam wolicie. Tak istotnego rozdrobnienia na podgatunki nie ma chyba żaden gatunek muzyczny :v

Opublikowano

Śmieszne dla mnie jest to,że 2-3 lata temu jakbym komuś powiedział,że słucham deep-house'u to by mnie wziął za geja a teraz wielki bum.To fajnie,chociaż nie trzeba dużo szukać żeby znaleźć coś ciekawego :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mały update co tam przecież anthem musi być z tego gatunku xDD

sAGxRQg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...