Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eg Dekaron

Kattamata

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też gram na tym serwie;)

Kattamata napisz na gg 441703 to może razem tam pogramy kiedyś;)(często na niewidoku) A jeśli masz polską gildie to jestem chętny aby do niej dołączyć;)

A co do opisu tego serwa to jeśli dobrze pamiętam to drop i exp taki jak na elite tylko są RB i inaczej tp ustawione itp;)

Lecz mogę się mylić:)

klklgv.jpg
Opublikowano

Zeby juz nie robic nowego tematu to chcę tutaj zaczac grac i mam pytanie ;P

Bede pierwszy raz gral azure knightem i jaki build najbardziej do niego polecacie ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

noo ja wlasnie dzisiaj ściagam po drodze mialam problem z patchowaniem :] i jesli to komus pomoze to powiem ze wystarczy odblokowac program w antywirusie :] albo go po prostu wylaczyc jak tez uczynilam xD wiec... dołączam do was dzisiaj :) o jednego gracza wiecej <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja jutro zacznę już ściągać bo dziś się nie chce ;d

a na jakim servie gracie x2000 czy x250?

Opublikowano

to piszcie na jakim servie gracie , lvl postaci i jaka postac .... bo najlepiej zeby kazdy inna mial wtedy fun jest ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam jak się męczyłem z tym dekaronem wciskałem Play i nic nawet tamtejsze tutki nie pomagały polecam elitedekaron żadnych zbugowanych launcherów itd :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z najbardziej stabilnych privów najbardziej bym polecała EliteDekarona, EG Dekaron też jest w sumie dobry i nie rozumiem was, że mówicie iż tam polaków nie ma. Bo niestety, albo stety jest ich dośc dużo. AbnormalDekaron jest fajny do zabawy :) Sprawdźcie sobie

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...