Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Telefon do 600zł wybrać? lub 30zł/msc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie, jaki telefon wybrać do 600zł ?

Czego bym oczekiwał:

Aparat - 8Mpx/13Mpx

Dobry internet, szybki, funkcjonalny, żeby wgl, kompletnie nie zacinał, przydatny też jest hotspot.

Nie wiem jak to jest z LTE, jak jest darmowe to w pierwszej kolejności, ale jak trzeba za to płacić np. co miesiąc to odpada.

Oraz, żeby działał bez zarzutu, wszystkie aplikacje, wszystkie gry.

Po prostu musi być funkcjonalny dla typowego nastolatka-maniaka. :).

Cena: ok. 600zł (to już górna cena, nie ma co zawyżać do 700+), lub 600zł + miesięcznie 30zł w jakiejś firmie tj. play na kartę.

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Nexus 4 (używany, lub w promocji) lub Moto G (ale ma aparat 5mpix).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123

Dzięki wielkie za odpowiedź, od dawna szukam jakiegoś dobrego telefonu w tej cenie, ale nie mogłem się spodziewać, że w tym zakresie cenowym dostanę parametry tj. 2gb ram'u. :) Najprawdopodobniej kupię tego Nexus'a.

Jeśli masz trochę czasu, możesz mi wytłumaczyć na czym polega internet mobilny LTE? Można go mieć w telefonach bez blokady sim lock? Trzeba za niego płacić ?

lTN12zv.jpg

Opublikowano

@"Razeer123"

Dzięki wielkie za odpowiedź, od dawna szukam jakiegoś dobrego telefonu w tej cenie, ale nie mogłem się spodziewać, że w tym zakresie cenowym dostanę parametry tj. 2gb ram'u. :) Najprawdopodobniej kupię tego Nexus'a.

Jeśli masz trochę czasu, możesz mi wytłumaczyć na czym polega internet mobilny LTE? Można go mieć w telefonach bez blokady sim lock? Trzeba za niego płacić ?

Telefon musi obsługiwać internet LTE. Jest on po prostu bardzo szybki. Zazwyczaj trzeba wykupić paczkę z danymi, często ma ona dostęp do LTE, bo telefon automatycznie wybiera najszybszą sieć.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Moto G miałem super awaryjny (bad pixele, nie ma karty pamięci[zależy od modelu], słaby głośnik)  :) Teraz mam Nexus 4 i jest super.

A LTE jest drogi i syfiasty. Mam w Play'u 2GB internetu przez 3G i strony mi ładuje w 1sec (nawet wielkie) a wcale nie ma super szybkości.

Także zależy gdzie mieszkasz bo nie wszędzie jest.

LTE jest trochę jak Apple :DxD.

Opublikowano

LTE jest trochę jak Apple

a co ma piernik do wiatraka?

Moto G miałem super awaryjny

też mam nexusa który leży non stop w serwisie od pół roku i to nie znaczy że każdy taki jest. lul 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...