Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bezprawnego "7day'a"

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dosłownie 3 minutki temu skonczyłem grać mecz turniejowy w cs'a. Chce zagrac następnego, a tu mi wyskakuja że mam blokadę czasowa na rozgrywki turniejowe. Jest napisane za "opcja usuwania członków drużyny była przez Ciebie nadużywana w ostatnich meczach" a najlepsze jest to że w ostatnim meczu nawet nie użyłem przycisku głosowania. I mam pytanie, czy mogę odwołać się do tej kary ? 

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Valve w większości leje na takie sprawy i nie zwraca na nie uwagi. Ja bym pokornie poczekał te 7 dni, ale jeżeli chcesz możesz się odwoływać. Imho, nie masz odpowiednich dowodów, a na słowo Ci nie uwierzą, więc wątpię.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ale w ogóle pierwszy raz w życiu widzę takie bana. Valve robi chyba sobie kpiny z graczy. I chyba po to jest przycisk głosowania aby usuwać zbędnych graczy z gry.. 

Opublikowano

Ale w ogóle pierwszy raz w życiu widzę takie bana. Valve robi chyba sobie kpiny z graczy. I chyba po to jest przycisk głosowania aby usuwać zbędnych graczy z gry.. 

Wystarczy że próbowali Ciebie kicknąć kilkakrotnie, a bany tyczą się jeszcze poprzednich gier. A skoro ban już na 7 dni, to na pewno słuszny.

Opublikowano

Chyba nie masz pojęcia o czym mówisz. Nikt mnie nie chciał usuwać z gry, a po drugie pisze że opcja została nadużywana PRZEZE MNIE. A jeśli mowa o statnich meczach takie wydarzenia również nie miały miejsca...

Opublikowano

Valve ma ostatnio takie akcje, np. z VACacjami dla emilio. W LoL'u np. moi znajomi również dostawali mute'y na czacie na 60 gier chociaż nie flame'ili na innych.

Jak już pisałem wyżej odwołanie Ci nic nie da i będziesz musiał cierpliwie czekać.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Powiem Ci że może bym się tak nie gotował gdyby to nie był któryś z kolei.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam otóż dosłownie 3 minutki temu skonczyłem grać mecz turniejowy w cs'a. Chce zagrac następnego, a tu mi wyskakuja że mam blokadę czasowa na rozgrywki turniejowe. Jest napisane za "opcja usuwania członków drużyny była przez Ciebie nadużywana w ostatnich meczach" a najlepsze jest to że w ostatnim meczu nawet nie użyłem przycisku głosowania. I mam pytanie, czy mogę odwołać się do tej kary ? 

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)

to to nic ja dostałem tego samego bana na 7 dni mineło 7 dni grałem turnieja też nie klikałem głosowania a dostałem kolejnego bana na 7 dni z tego samego powodu

Opublikowano

Mój kolega też dostał takie coś ale wywalił 2 ludzi z meczu. Pierwszy raz widzę takiego bana i chyba valve nic o tym nie mówiło

Opublikowano

Racja, te bany są po prostu posrane, i powinno zrobić odwołania, wczoraj na smurfie, zawiesiło mecz na 2 rundy po czym wyrzuciło wszystkich moich z teamu. Zawitał na ban czasowy, dlatego ze serwery im padły :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...