Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poszukiwania do zespołu GM

matthew1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję technika, który się zna na plikach warrocka, który pomoże w likwidacji bugów, błędów, itp. Serwer będzie stał niebawem na dedyku, aby jednak to się stało potrzebujemy jeszcze małej pomocy, gdyż ja sam nie mam zbyt wiele czasu. Jeśli ktoś ma umiejętności i czas to zapraszam do współpracy. GG- 9304206

metju.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mała porada, do póki nie pokażesz ludziom, że już masz coś, że juzto działa i można zalogować się, jest strona i wgl (a to możesz sam zrobić jeżeli chcesz), to nikt nie zgłosi się nawet. Ja od WRPSP nie gram w WarRocka w ogóle. Teraz wolę tworzyć strony internetowe i sam pisać coś w C++ niż modyfikować syf.

Ale powodzenia w szukaniu, choć wyżej od Montany nie podskoczysz, czemu ? Doświadczenie, zgrana drużyna, serwer, który już przeżył swoje i żelazna podpora zwana ShoxGuard.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdyż ja sam nie mam zbyt wiele czasu.

Bezsens.

Chcesz utworzyć serwer, a nie masz zbyt wiele czasu.

Niepowodzenia.

Opublikowano

W związku z tym, że temat ma pół roku, a użytkownicy bezsensownie spamują, temat zamykam. 

Gdyby autor tematu chciał, aby temat został odblokowany, niech napiszę do mnie lub 2 moderatora na PW ;).

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...