Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy NFSW pójdzie na tym zestawie?

StalkerGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pójdzie spokojnie bez ścin. Kiedyś też miałem taki sprzęt i na minimalnych ładnie śmigało. Oczywiście jeśli odpalisz 2 nfs'y to zacznie się masakra :D.

Opublikowano

Będzie chodziło. Ja na 1.86 ghz intel, 2,5gb ramu i 128mb grafy zintegrowanej grałem na 20fps więc tu śmiało pograsz.

Opublikowano

Będzie chodziło. Ja na 1.86 ghz intel, 2,5gb ramu i 128mb grafy zintegrowanej grałem na 20fps więc tu śmiało pograsz.

Tylko, że Twój procek miał dwa rdzenie po 1.86 ghz :)

Na jednordzeniowym 2 ghz będzie ścinać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sposób na granie w nfsw mając słabego kompa jest bardzo prosty. Wyłączyć wszystko co działa w tle w menadżerze urządzeń powyłączać też syfy. Pobrać Game Bootser i odpalać nfs'a w trybie gry. (Czy tam wydajnośći)  :) Oczywiście wiadomo też że graficzka i inne na Very Low.

Opublikowano

Sposób na granie w nfsw jest bardzo prosty. Wyłączyć wszystko co działa w tle w menadżerze urządzeń powyłączać też syfy. Pobrać Game Bootser i odpalać nfs'a w trybie gry :). Oczywiście wiadomo też że graficzka i inne na Very Low.

Oprócz tego warto przynajmniej dorównać minimalnym wymaganiom sprzętowym gry :)

W innym przypadku (nawet po wyłączeniu wszystkich zbędnych procesów działających w tle) gra nie będzie chodziła płynnie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume

Nope jednordzeniowy miałem, ale ja wyprawiałem cuda na swoim sprzęcie. Grałem w to co sie nie dało nawet więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...