Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wi-fi

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wi-fi na telefonie. 2 sekundy pisze "uwierzytelnianie", potem 2 sekundy "połączono", a potem "szukanie adresu ip" i tak na zmianę w nieskończoność. Raz na jakiś czas zdarzało się że przez kilka godzin wi-fi nie było w ogóle, ale czegoś takiego nigdy nie miałem.

Opublikowano

jeżeli masz możliwość to zobacz czy twój adres mac telefonu nie jest zablokowany na routerze

Że co proszę słucham? Domyślam się że znajdę to w opcjach liveboxa?

Opublikowano

Problem z WiFi jest na wszystkich urządzeniach czy tylko na jednym? Jeżeli masz neostrade to

1. wpisujesz w pasek adresu http://192.168.1.1/ 
2. logujesz sie

3. przechodzisz do Moje WiFi

4. ustawienia zaawansowane

5. opcja "kanał" - jeżeli nie masz na auto to ustaw i zobacz czy działa, jeżeli nie masz na auto to poustawiaj po kolei cyfry (1-13)i sprawdzaj czy działa

ja tak zrobiłem i pomogło.

Opublikowano

Problem z WiFi jest na wszystkich urządzeniach czy tylko na jednym? Jeżeli masz neostrade to

1. wpisujesz w pasek adresu http://192.168.1.1/ 

2. logujesz sie

3. przechodzisz do Moje WiFi

4. ustawienia zaawansowane

5. opcja "kanał" - jeżeli nie masz na auto to ustaw i zobacz czy działa, jeżeli nie masz na auto to poustawiaj po kolei cyfry (1-13)i sprawdzaj czy działa

ja tak zrobiłem i pomogło.

Nie wiem czy mam neostrade mam liveboxa. I naprawiło się samo. Nie wiem czemu ale działa. Dzięki za pomoc. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...