Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Dotyczących maga

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moje mysie pysie :)

Kieruje do was kilka pytań gdyż znajomością tej gry nie grzeszę, a wole zapytać forumowiczów niż dowiadywać się tych informacji w grze.

Wiec zacznijmy:

1. Jaki Pet jest NAJLEPSZY dla maga ( cena nie gra Roli ) [Proszę podać kilka przykładów abym miał w czym wybierać] {aktualnie gram na sp Holy} 

2.

a) Jak robić eq chodzi mi o te ,,bony,, wiem ze trzeba się bawić w jakieś osłonki jednak wolałbym aby ktoś mi to wytłumaczył dokładnie. 

B) Jakie są najlepsze bony?

3. Który Job będzie odpowiedni na 55 lvl postaci narazie mam 50j ale myślałem o 55.

4. Ile +/- może mnie kosztować ta duża wróżka światła, jeśli się nie mylę jest ona 70% (s1)

Jeśli ktoś mi udzieli wystarczających odpowiedzi jestem gotowy dać 30Like :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

1. Puszek jest najlepszym petem dla maga do zastosowań typu glaca, pvp. Do bloczenia mobków mroczuś najlepszy.

2.Szukaj osłonki do eq na twój level, opłaca się je wkładać dopiero od u5. Najważniejsze żeby te do broni miały : sl obrażeń, sl siły i ogólny sl, przynajmniej na magu dodatkowo powinna mieć zdejmowanie resa w pvp i % do obrażeń w pvp i zdejmowanie obrony w pvp. Jeśli chodzi o osłonki do zbroi to muszą mieć % do ogólnej obrony w pvp, % do wszystkich/wręcz/dalekich uninków, % na ignorowanie magii, i dodatkowe obrony. Oczywiście nie muszą mieć wszystkich bo takie są straszliwie drogie, i warto je wkładać tylko do eq w którym mamy zamiar długo latać.

3.50 to dobry job jak na ten lvl, na lod dobijesz 70 do 60lvla więc się nie bój.

4.Światła 70% na s1 to gdzieś 40-50kk.

Opublikowano

1. Puszek jest najlepszym petem dla maga do zastosowań typu glaca, pvp. Do bloczenia mobków mroczuś najlepszy.

2.Szukaj osłonki do eq na twój level, opłaca się je wkładać dopiero od u5. Najważniejsze żeby te do broni miały : sl obrażeń, sl siły i ogólny sl, przynajmniej na magu dodatkowo powinna mieć zdejmowanie resa w pvp i % do obrażeń w pvp i zdejmowanie obrony w pvp. Jeśli chodzi o osłonki do zbroi to muszą mieć % do ogólnej obrony w pvp, % do wszystkich/wręcz/dalekich uninków, % na ignorowanie magii, i dodatkowe obrony. Oczywiście nie muszą mieć wszystkich bo takie są straszliwie drogie, i warto je wkładać tylko do eq w którym mamy zamiar długo latać.

3.50 to dobry job jak na ten lvl, na lod dobijesz 70 do 60lvla więc się nie bój.

4.Światła 70% na s1 to gdzieś 40-50kk.

Dziękuję za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie które mnie nurtuje ... mianowicie BB jest na ch1 Przychodzę na ch1, a nie dostaje ,,zaproszenia,, na bb o co w tym chodzi ?

Opublikowano

Prawdopodobnie ;> Dzięki Śliczne ^^ Do wieczora Ci sypnę tymi Like 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...