Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do PL'a?

L3iTR0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś grałem w Metka PL, teraz chciałem do niego wrócić. Na jakim serwerze gra najwięcej ludzi? Łatwo kupić EQ na wojownika 34lvl? (mam na myśli all+9) Kiedyś na forum był sklep na którym można było licytować EQ, dalej to istnieje? (dodam że nie mogę tego znaleźć) Ile yang bym musiał wydać na takie eq: śmierta+9 1,5k-2k pz, all bizu 2kpz, FMS+9 sr 40+, żelka+9 i 5kątna+9?

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Na Negrosie i na TBD gra dużo ludzi.
Co do forum metin2.pl, chodzi Ci o dział handel?

Jeśli tak to takie coś istnieje, ale musisz się zalogować.

Opublikowano

Polecam wrócić kilka tygodni przed wielką aktualizacją. Przez ten czas dorobisz się a potem możesz sprzedawać wszystko każdemu bo będzie tyle luda że all ch będą busy.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polecam wrócić kilka tygodni przed wielką aktualizacją. Przez ten czas dorobisz się a potem możesz sprzedawać wszystko każdemu bo będzie tyle luda że all ch będą busy.

takie pierdoly, ze wszystkie CH beda busy to mozesz pociskac komu innemu, ale nie ludziom ktorzy wiedza cos o grze

#aw, zarob sobie duzo teraz, ceny sie wachaja w przeroznych cenach, musialbys przejrzec rynek na kazdym serwerze i sobei wybrac ale jak dla mnie tbd

Opublikowano

O jaką aktualizacje chodzi?

Właśnie dziś zacząłem grać na TBD moim starym kontem (35lv) ale eq ogarnięte fms +9, zbrojka 18lv +9 (na 42lv +9 również), bransa 2k hp itp. I przydałoby się jakoś zarobić, ktoś się orientuje czy dropią te różdżki do dyń, albo jak teraz można ładnie zarobić na tbd?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

O jaką aktualizacje chodzi?

Właśnie dziś zacząłem grać na TBD moim starym kontem (35lv) ale eq ogarnięte fms +9, zbrojka 18lv +9 (na 42lv +9 również), bransa 2k hp itp. I przydałoby się jakoś zarobić, ktoś się orientuje czy dropią te różdżki do dyń, albo jak teraz można ładnie zarobić na tbd?

Pewnie chodzi mu o tego wolfmana ale watpie aby po jego dodaniu cokolwiek sie zmienilo.

Srij9JT.png

Legenda
Opublikowano

Najmniej za eQ oraz największą ilość ludzi znajdziesz na TBD, ale bardziej niż PL'a polecam SG.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na Negrosie i na TBD gra dużo ludzi.

Co do forum metin2.pl, chodzi Ci o dział handel?

Jeśli tak to takie coś istnieje, ale musisz się zalogować.

Negros i TBD? proszę Cię...

na Diumar gra 2x więcej ludzi niż na tych dwóch serwerach łącznie.

Więc polecam zacząć gre na Diumar

a jeśli potrzebujesz eq to pisz na PW :)

Opublikowano

Negros/Diumar.

Od siebie polecam Negros, sporo ludzi i fajna atmosfera.

Ceny są różne, ale przez ostatni miesiąc niewiele się zmieniło.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Najwiecej ludzi gra na NEGROS, SAMOS i DIUMAR. Czasami tam mozna zaobserwowac BUSY na serwerze handlowym. EQ latwo kupic, zwlaszcza na Wetarze, gdzie gram i gdzie polecam rozpoczac gre, ilosc ludzi jest optymalna, nie za duzo nie za malo. 

Opublikowano

Nie opłaca się grać na Globalu, GF robi wszystko by odebrać każdy ostatni grosz od graczy, sam widzisz teraz wchodzi nowa postać + nowe skile = Zakup w is Zwoje/rady pd oraz zmianki by wybować zbroje i broń dla nowej postaci. 

xD 

Opublikowano

@Up. Po pierwsze masz racje ale po drugie to jest dobry sposób dla nowych graczy na wybicie się. Każdy będzie zaczynać od zera wiec nawet te koxiki z yangami nie maja przewagi bo nikt nie ma EQ oraz ku do tej klasy, każdy będzie je dropic/robić od zera i każdy przez to ma równe szanse. Teraz tylko zrobić przed nowa klasa jakiegoś dobrego dropka żeby problemów z hajsem nie bylo.

Co innego GF mogło zrobić żeby uratować ta gre? Usunięcie botów zniszczy gospodarki serwera (wszystko w c**j drogie i handel nie za yangi tylko za inne przedmioty), dostępność itemkow z is tak jak na SG jest niemożliwa, bo oni chcą tylko zarobić. Jak na moje w końcu cos sensownego i teraz warto wracać. Jeśli ta klasa będzie udana (nawet jeśli będzie mocniejsza od innych) to ludzi przybędzie i to na dluzszy czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...