Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer kraken pro vs razer kraken 7.1

woijaxo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie @korzeNART , chciałem Pana łaskawie uświadomi i wejść z prośbą. Proszę nie wypowiadać się na tematy o których niema Pan zielonego pojęcia. Skoro słuchawki mają 7.1 to raczej na 99% mają zbudowaną kartę dźwiękową oraz są na USB. Czyli obchodzą kartę muzyczną, która jest w komputerze. Wyciągając wnioski, karta dźwiękowa z twojego komputera niema żadnego wpływu na granie takich słuchawek.

Dokładnie ma Pan racje, wybacz. Tak jak koledzy niżej napisali.

Opublikowano

Raz miałem te słuchawki na głowie i żałuje.

Moim zdaniem totalnie nie warte swojej ceny.

Poco ci słuchawki 7.1? Będziesz w nich oglądać filmy z jakością dźwięku 7.1? Bo tylko do tego się "nadają" bo tak naprawdę to przereklamowany kicz nie warty swojej ceny.

Jeśli już tak bardzo ci na nich zależy to bierz zwykłe stereo. Imho lepiej kupić coś lepszego.

Ps. nie twierdze, że słuchawki są złe. One po prostu kosztują 2x za dużo.

Panie @korzeNART , chciałem Pana łaskawie uświadomi i wejść z prośbą. Proszę nie wypowiadać się na tematy o których niema Pan zielonego pojęcia. Skoro słuchawki mają 7.1 to raczej na 99% mają zbudowaną kartę dźwiękową oraz są na USB. Czyli obchodzą kartę muzyczną, która jest w komputerze. Wyciągając wnioski, karta dźwiękowa z twojego komputera niema żadnego wpływu na granie takich słuchawek.

Opublikowano

Raz miałem te słuchawki na głowie i żałuje.

Moim zdaniem totalnie nie warte swojej ceny.

Poco ci słuchawki 7.1? Będziesz w nich oglądać filmy z jakością dźwięku 7.1? Bo tylko do tego się "nadają" bo tak naprawdę to przereklamowany kicz nie warty swojej ceny.

Jeśli już tak bardzo ci na nich zależy to bierz zwykłe stereo. Imho lepiej kupić coś lepszego.

Ps. nie twierdze, że słuchawki są złe. One po prostu kosztują 2x za dużo.

Imho, warto dopłacić te paredziesiąt złotych na 7.1 TYLKO I WYŁĄCZNIE, kiedy ktoś ma słabą kartę dźwiękową. 

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...