Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze zarobki/zyski z eventu halloween! Pochwal sie :P

szafa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xeh5rd.jpg

Siemanko. Dzisiaj dobiega (chyba) ostatni dzien halloween i z dniem dzisiejszym konczy się kilka eventów. Co udało Wam się zdobyć? Mi np udało się wygrać ogólem jakieś 12-15k SP, 9x zmiany koloru nicku, zmiany celownika i inne mniej 7x 2'godzinnego SP i inne mniej ważne duperele. Robiłem sb evencik z 9'cio dniowym graniem trzech nowych map, tzn Seizure: Biolab, Sniper: King's Temple!, Escape: Cathedral!.
Myślałęm że juz dzisiaj nie będzie on aktywny (pisze do 9) ale jednak udało mi się zdążyć. Oto film z otwierania ich, dodam że o tej pierwszej broni którą wygrałem na stałe marzyłęm! :D Dziękuje wszystkim za uwage i czekam na Wasze odp :>

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Gratulacje. Muszę Ci powiedzieć, że miałeś ogromne szczęście, wygrywając dwie bronie na stałe z dwunastu kapsułek. Zrobiłem ten sam event i nie jestem zbyt zadowolony z wygranej (parę masek na 1 dzień i famas na tydzień), ale w końcu liczy się zabawa. Może na święta uda mi się wygrać coś lepszego, o ile będzie zorganizowany jakiś sensowny event. Pozdrawiam i życzę dużo fragów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...