Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na czat - Nagrody za sezon

eeQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie miałem nigdy bana na czat i tydzień przed końcem sezonu dostałem bana na 50 gier, gdzieś czytałem że jak się ma restrykcje to się nie dostaje nagród za koniec sezonu. Rozegrałem te 50 gier, wczoraj gdy już zagrałem ostatnią grę i przelogowałem się znów dostałem bana na 60 gier. 
Moje pytania.
1: Prawdą jest że jak będę miał restrykcję to czat to nie dostanę nagrody czy to tylko takie gadanie.
2: Czy da się w inny sposób zmniejszyć ilość gier do rozegrania żeby ban szybciej zszedł? Ktoś kiedyś mówił że honory pomagają, ale dostaje po kilka honorów co grę i mi ilość gier nie idzie w dół.

Na innym forum pisali że restrykcja na czat nie ma nic do nagród bo RITO pisało że nagród nie będzie jak będzie się miało bana na ranked game czy coś takiego, prawda to?

Opublikowano

Normalnie otrzymasz nagrody za sezon Ban na 60 meczy to pryszcz ... Ja mam jeszcze na ponad 300 gier bana :D nagród nie otrzymają osoby mega toksyczne np ban na 1000 meczy lub ban na rankedy , osoby które nie poprawią swojego zachowania i ciągle będą dostawały reporty 

Opublikowano

xArenis ciekawi mnie twoja dewizja, bo widze że straszny kozak z ciebie jest :)

Ale on ma racje? Przez takich właśnie ludzi LOL ma reputacje jaką ma a Polacy jeszcze gorszą ... Jak wam nie przyznają nagród może was to czegoś nauczy :)

Opublikowano

Nagrody normalnie dostaniesz. Ja mam na 640 gier i dostałem, więc easy. Dla rozwiania wszelkich wątpliwości - nagród nie dostaną tylko Ci gracze, którzy dostali karę na kolejki rankingowe.

Myślę że pomogłem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...