Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Compiling Error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem paczkę l# od kolegi i nie mogłem niektórych skryptów zainstalować bo pisało compiling error no to ściągnąłem paczke od HeheheM i niby działało wszytko potem coś zaczął mi komp zamulać to  go zrestartowałem i nagle więcej tych skryptów ma compiling error

:Plik projektu zawiera atrybut ToolsVersion="12.0". Ten zestaw narzędzi może być nieznany lub nieobecny. W takiej sytuacji problem może dać się rozwiązać przez zainstalowanie odpowiedniej wersji oprogramowania MSBuild.

A normalnie działało przed relogiem kompa a niżej coś takiego 

Nie znaleziono zestawów odwołania dla struktury .NETFramework,Version=v4.5. Aby rozwiązać ten problem, zainstaluj zestaw SDK lub dodatek Targeting Pack dla tej wersji struktury lub przekieruj aplikację do wersji .... 

Wszystko mam zainstalowane wszystko działało i ch** może ktoś pomóc . 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Musisz wszystko od nowa zrobić.. bo gdy resetujesz komputer to windows wszystkiego nie zapisuje, więc będziesz musiał L# pobrać od nowa i zainstalować wszystkie do niego potrzebne rzeczy. tyle z mojej strony mam nadzieję,że pomoże :>

Pomogłem daj +++  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...