Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak zakupionego giftu G2A.COM

kalen007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż dzisiaj zakupiłem gifta do gry infestation na znanej platformie G2A.COM po całej transakcji dostałem link po wejściu w którego wyświetliło mi się logowanie steam, po zalogowaniu nie dostałem żadnej nowej wiadomości ani prezentu (grę kupiłem od gościa z w miarę dobrymi opiniami)

Wiecie jaka może być tego przyczyna? Może trzeba odczekać określony czas? Tak czy inaczej pomocy, z góry dzięki  :unsure:

Opublikowano

Witam

Otóż dzisiaj zakupiłem gifta do gry infestation na znanej platformie G2A.COM po całej transakcji dostałem link po wejściu w którego wyświetliło mi się logowanie steam, po zalogowaniu nie dostałem żadnej nowej wiadomości ani prezentu (grę kupiłem od gościa z w miarę dobrymi opiniami)

Wiecie jaka może być tego przyczyna? Może trzeba odczekać określony czas? Tak czy inaczej pomocy, z góry dzięki  :unsure:

Mi się wydaje że kluczyk powinieneś mieć od razu .Zabrało Ci hajs ?

­

Opublikowano

Zabrało, kupiłem za pomocą PSC a kluczyk daje tylko przy zakupieniu klucza a ja kupiłem gifta...

Gift czyli nie klucz Czyli ktoś Ci musi go wysłać

Nie znam się na tym serwisie ale spróbuję pomóc

­

Opublikowano

Dostałem pod koniec informację Product Kay:(link którego nie zdradzę) i właśnie jak w niego wchodzę to jestem na głównym sklepie steam...

Opublikowano

Dostałem pod koniec informację Product Kay:(link którego nie zdradzę) i właśnie jak w niego wchodzę to jestem na głównym sklepie steam...

A czasami nie dostałeś klucza do gry i masz teraz go wpisać na steam ?

­

Opublikowano

Niestety nie.

Możesz dać tą odpowiedz z ukrytym linkiem chcę to zobaczyć

Niestety nie.

Możesz dać tą odpowiedz z ukrytym linkiem chcę to zobaczyć

­

Opublikowano

Dostałem instrukcje jak to zrobić: najpierw zalogować się na steamie, następnie wejść w ten link, kolejno pojawia się właśnie problem bo po wejściu w link powinien mi się wyświetlić komunikat w stylu dostałeś grę blablabla..... i przyjmij/odrzuć ale właśnie tego nie dostałem :(

Infestation  Survivor Stories Steam CD-Key GLOBAL  

Product key:(link)

Opublikowano

Dostałem instrukcje jak to zrobić: najpierw zalogować się na steamie, następnie wejść w ten link, kolejno pojawia się właśnie problem bo po wejściu w link powinien mi się wyświetlić komunikat w stylu dostałeś grę blablabla..... i przyjmij/odrzuć ale właśnie tego nie dostałem :(

Infestation  Survivor Stories Steam CD-Key GLOBAL  

Product key:(link)

W takim razie zostaje czekać .... chyba że coś źle zrobiłeś jest tam jakiś support ?

­

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem przez PSC, wlazłem na link podany i odebrałem gifta który doszedł po okresie 5 minut. Po wejściu na link od  razu powinieneś mieć opcje "Akceptuje prezent" 

fc02fe5ba2c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...