Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MiniGra ETB.

elon (pierwszy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio, gdy grałem w minecraft'a wymyśliłem nową gre i nazwałem ją ETB (escape the blasting). Polega ona na tym, że z grona uczestników wybiera się jedną (Watchman'a), która dostaje fly'a na daną wysokość i łók na płomień i nieskończoność 1. Reszta graczy (szpiedzy) zostaje podzielona na dwie grupy, które mogą walczyć między sobą kamiennymi mieczami (dostaje się je po 30 sekundach). Gdy jeden uczestnik zostanie zabity przez drużyne przeciwną czeka 10 sekund i zostaje przeniesiony do drużyny przeciwnej i ona dostaje +1$/pkt, a jego poprzednia grypa -1$/pkt. Jak watchman'i wygrają do ich drużyna dostaje 20$/pkt, a szpiedzy +-3$/pkt (zależy od zabitych szpiegów). Gdy gracze wygrają dostają +-20$/pkt a watchman'i 3$/pkt.

Jak zauważysz na PvP gracza elonson

to....

biegnij gdzie PIEPRZ ROŚNIE

Opublikowano

Po pierwsze:

Zły dział, dziwne że nikt tego nie przeniósł.

Po drugie:

Pomysł ciekawy, ale czemu akurat łuk z płomieniem? :D

Gdyby ktoś zrobił taką minigierke, było by ciekawie,  z tego skromnego opisu przynajmniej tyle wynika.

1399648286-U815990.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Łuk z płomieniem, ponieważ to zmusza szpiegów do większej uwagi na watchman'ów, a nie np: chodzę, ukryłem się pod drzewem i wygram.

A propo co to jest Tobico? refresh

Jak zauważysz na PvP gracza elonson

to....

biegnij gdzie PIEPRZ ROŚNIE

Opublikowano

@

Łuk z płomieniem, ponieważ to zmusza szpiegów do większej uwagi na watchman'ów, a nie np: chodzę, ukryłem się pod drzewem i wygram.

A propo co to jest Tobico? refresh

Minigra, bardzi podobna do twojej. Chodzi o to, że jest iluśtam graczy i jeden z nich zostaje Tobico. Gra toczy sie na duzej platformie á la spleef. Tobiko lata i strzela śnieżkami które ranią (lub znikają klocki, nie pamiętam) i musi zabić wszystkich graczy. Gracze mają łuki którymi strzelają w Tobiko. Tobiko ma ok. 20 żyć, 1 trafienie łukiem = -1 życie.

Ale na Twoim trybie też bym zagrał :-)

No witam.

Opublikowano

Pomysł ogólnie fajny, oglądałem coś podobnego na YT.

(Ale to nie byl plugin, tylko zwykla mapa)

Ciekawa by była z tego chyba gra:3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...