Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagraniem Gothic'a

ujciwupe1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :D Ostatnio chciałem założyć kanał na YT i stworzyć machinime problem w tym że gdy chce coś nagrać to wszystko GIT ale jak kończe nagrywać i oglądam to to jest jedna scena . Czyli wczytywanie save'a.

Opublikowano

Gothic'a to na pewno nie jest wina, jak pisał szanowny pan wyżej.
Spróbuj użyć Frapsa i zobacz czy wszystko chwyta.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Gothic'a to na pewno nie jest wina, jak pisał szanowny pan wyżej.

Spróbuj użyć Frapsa i zobacz czy wszystko chwyta.

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Fraps strasznie laguje i jest według mnie do niczego, może dlatego, że jest darmowy... Polecam Ci program Action! by Mirillis. Bardzo przyjemnie nagrywa nawet na moim lagujacym komputerze.

Opublikowano

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Fraps strasznie laguje i jest według mnie do niczego, może dlatego, że jest darmowy... Polecam Ci program Action! by Mirillis. Bardzo przyjemnie nagrywa nawet na moim lagujacym komputerze.

Tak, wiem, że do niczego. Lecz tylko pisze by nim sprawdził, czy dobrze chwyta. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

Owszem, dla testu może sprawdzić, a potem niezwłocznie odinstalować :D. Jeszcze polecam program od NVIDIA, który nagrywa przebieg karty graficznej - czyli wszystko bez ścinek i spowolnionych klatek.

Opublikowano

Takie coś się dzieje gdy jest za słaby sprzęt. Zawsze możesz ponownie zainstalować program do nagrywania. Warto sprawdzić również czy z innymi grami się tak dzieje. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...